Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Καταδίωξη και τραυματισμοί στο Κέντρο της Αθήνας

Επίθεση με μαχαίρι κατά των αστυνομικών και καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας. Συγκρούστηκαν περιπολικά μεταξύ τους με τρεις αστυνομικούς τραυματίες.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις τέσσερις τη νύχτα όταν...
το πλήρωμα περιπολικού το οποίο εκινείτο στην οδό Εμπεδοκλέους 102, στο Βύρωνα, ζήτησε από ύποπτο άτομο να σταματήσει για έλεγχο.
Ο άγνωστος υπάκουσε αλλά όταν ο ένας από τους αστυνομικούς τον πλησίασε δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.


Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει αλλά ο αστυνομικός έγκαιρα τράβηξε το όπλο του και τον ακινητοποίησε, τραυματίζοντάς τον στο πόδι.


Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής περιπολικά της αστυνομίας, που ενημερώθηκαν μέσω ασυρμάτου, έσπευσαν στο σημείο για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους.


Όμως, στη διασταύρωση των οδών Φιλολάου και Αρίβου, στο Παγκράτι, ένα από αυτά συγκρούστηκε με εκείνο που οδηγούσε ο αστυνομικός, ο οποίος πριν από λίγο είχε εμπλακεί στο επεισόδιο.


Ο ίδιος είχε ξεκινήσει με το αστυνομικό όχημα από τον τόπο της συμπλοκής, ακολουθώντας άλλο περιπολικό το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο συνάδελφό του στο νοσοκομείο.


Από τη σύγκρουση των δύο περιπολικών τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.


newsit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...