Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τρίτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά...

Κριός
Αναζητάτε τη ζωή με πιο ραφιναρισμένες και ευαίσθητες αξίες σήμερα. Είστε λιγότερο ανήσυχοι για τα υλικά αγαθά όπως το σπίτι, το αυτοκίνητο, ρούχα, κ.λ.π. και ασχολείστε περισσότερο με πιο αλτρουιστικούς σκοπούς στη ζωή σας, όπως το να εξυπηρετείτε τους άλλους και το να κάνετε σημαντικές εισφορές, για ένα πιο όμορφο κι αρμονικό κόσμο.
Ταύρος
Να αναλύετε προσεκτικά και να επανεξετάζετε όλα τα ζητήματα. Αν φανεί, ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση παρεξήγησης ή μπερδέματος, χρησιμοποιήστε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας, για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να σιγουρευτείτε, πως όλα είναι εντάξει. Αυτό θα βοηθήσει να αποφύγετε πολλά προβλήματα, που σε άλλη περίπτωση θα προέκυπταν. Επίσης να προσέχετε μην είστε ευκολόπιστοι και να επενδύετε πάρα πολλά, σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε σε λάθος καταστάσεις ή να εξαπατηθείτε από άλλους σήμερα. (Έλλειψη πνευματικής διαύγειας. Αποτυχίες στα σχέδια διαμέσου μιας όχι σωστής κρίσης. Εσωτερική σύγχυση - μπέρδεμα. Προβλήματα με τους πνεύμονες ή αναπνευστικό).
Δίδυμοι
Η συμπόνια, η συμπάθεια, η αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τους άλλους μεγεθύνεται. Μπορείτε να πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους και είστε πιο πρόθυμοι, να απλώσετε το χέρι και να προσφέρετε βοήθεια. Αν υπάρχει κάποιο άτομο, με το οποίο είχατε δυσκολία επικοινωνίας, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να γκρεμίσετε το τείχος ανάμεσά σας.
Καρκίνος
Η φαντασία σας βρίσκεται σε έξαρση και νιώθετε εμπνευσμένοι, ανήσυχοι και έτοιμοι για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα στη ζωή σας. Θέλετε να ξεφύγετε απ' τη συνηθισμένη ρουτίνα και να εξερευνήσετε πιο φανταστικές και δημιουργικές επιλογές. Και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για να ταξιδέψετε ή να πάτε διακοπές. Χρειάζεστε ποικιλία, νέα ερεθίσματα και μεγαλύτερες προοπτικές σήμερα.
Λέων
Η φαντασία σας είναι σήμερα φορτισμένη. Οποιαδήποτε καλλιτεχνική τάση, εμπλουτίζεται μ' ένα νέο πνεύμα πρωτοτυπίας και έμπνευσης. Ο τρόπος σκέψης σας είναι λιγότερο συντηρητικός και προσεκτικός σήμερα. Η ικανότητά σας να βελτιώνεστε είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Μην περιορίζετε σήμερα τον εαυτό σας.
Παρθένος
Οι βαθύτεροι φόβοι και οι αμφιβολίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά δε σας καταβάλλουν. Αν έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης, προσωπικές κακές συνήθειες, που θα θέλατε να εξαφανίσετε, νιώθετε απαισιόδοξοι, πως τα όνειρά σας δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ, ή έχετε λίγη αίσθηση μαγείας ή σκοπού στη ζωή σας, μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.
Ζυγός
Είστε λιγότερο απασχολημένοι με τους προσωπικούς σας στόχους και ανάγκες και μπορείτε καλύτερα να δείτε πως η συνεισφορά σας ταιριάζει καλύτερα στο γενικό πλάνο. Οι μοναδικές αρνητικές πιθανότητες απ' αυτή την αστρολογική όψη, είναι ότι οι άλλοι ίσως εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σας, την αυτοθυσία σας και να γίνουν επιθετικοί, ή να σφετεριστούν την ιδεαλιστική, ανεκτική, ανιδιοτελή συμπεριφορά σας, προς όφελός τους και προς δικό σας χάσιμο. (Μια αφοσίωση σε περίεργες ενασχολήσεις ή ενέργειες. Συχνή προσποίηση ή υποκρισία. Μια εσωτερική ανάγκη, για να κάνει αγαθοεργίες ή να βοηθήσει κάποιους φίλους, που έχουν ειδικές ανάγκες. Αποφάσεις που στηρίζονται στην διαίσθηση).
Σκορπιός
Ο καιρός είναι καλός για να εκφραστείτε πιο άνετα και οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις, καθώς επίσης και η επικοινωνία κάθε είδους αυτές τις ημέρες είναι εγκάρδια και επιτυχημένη. Αναμένεται ένα μεγάλο βήμα με έναν μεγάλο αριθμό διαπραγματεύσεων, γραμμάτων, τηλεφώνων ή αποστολών που απαιτούν πνευματική διαύγεια.
Τοξότης
Έχετε χαμηλή ανοχή στην ανία, ρουτίνα, μετριότητα και την παρούσα κατάσταση. Η μετριότητα και υπακοή σε κάποιους κανόνες ίσως να μην σας αντιπροσωπεύει ιδιαίτερα σήμερα. Κάνετε μερικές δημιουργικές αλλαγές, ανακαλύψτε, πειραματιστείτε με νέες πιθανότητες ή βρείτε τον τρόπο να κάνετε καινούργια πράγματα που θα σας φέρουν ικανοποίηση.
Αιγόκερως
Έχετε πολύ καθαρή αντίληψη των καταστάσεων που σας περιβάλλουν σήμερα. Είναι πολύ καλή στιγμή για να πάρετε κάποιες αποφάσεις, να διαπραγματευτείτε, να ανταλλάξετε απόψεις, να "περάσετε τα μηνύματά σας". Αν το επάγγελμά σας έχει σχέση με γράμματα, ιδέες ή επικοινωνία είναι μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας. Οι ιδέες σας θα είναι άφθονες και θα εκφράζετε τις απόψεις σας στους άλλους με έναν πειστικό και αληθινό τρόπο.
Υδροχόος
Έχετε μια πολύ ρεαλιστική και προσγειωμένη στάση σήμερα, γίνεστε περισσότερο κριτικοί, σκεπτικοί και πάρα πολύ προσεκτικοί σχετικά με τις ιδέες και σκέψεις σας. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε ότι περνάτε μια ημέρα απομόνωσης ή πνευματικού μπλοκαρίσματος. Έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε αλλά μέσα από μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για επαγγελματική ή οικογενειακή υπόθεση. Είστε, ή γίνεστε λιγότερο ομιλητικοί και αποφεύγετε τις πολλές σχέσεις. Χωρίς να σημαίνει ότι είστε αντικοινωνικοί περνάτε μια ημέρα πνευματικής και κοινωνικής μοναξιάς, η οποία πολύ πιθανό να οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Δύσκολη ή μοναχική ημέρα στη ζωή κάποιου.
Ιχθύες
Το μυαλό σας κατευθύνεται ενδόμυχα σήμερα. Σκέψεις επάνω στην προσωπική σας ζωή αλλά και τη γενική κατεύθυνση της ζωής είναι πολύ πιθανές σήμερα. Το παρελθόν και οι επιλογές που κάνατε θα βγαίνουν στην επιφάνεια των σκέψεών σας. Ευνοϊκή ημέρα για να πάρετε κάποια απόφαση που αφορά το σπίτι ή την οικογενειακή σας ζωή σήμερα.


news247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...