Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Βρήκαν και τον τέταρτο μακελάρη του Ρέντη

Μια ανάσα πριν τη σύλληψη του τελευταίου εκ των δραστών, που συμμετείχαν στη δολοφονική ενέδρα εναντίον των δυο παλικαριών της ομάδας ΔΙΑΣ είναι οι διωκτικές αρχές, οι οποίες θεωρούν ζήτημα να...
περάσουν τις χειροπέδες στον Βίταλικ, σύμφωνα με την Espresso.
Ο 28χρονος είχε καταφέρει να ξεφύγει από την ΕΛΑΣ, αλλά πλέον είναι γνωστό στην αστυνομία ότι βρίσκεται σε συγκεκριμένη πόλη της Ρωσίας, ενώ έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψής του. Πρόκειται για το δράστη που κάθονταν πίσω από τον οδηγό του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε στο πόδι. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την ταυτότητά του από αποτυπώματα που βρέθηκαν στο γκρι Volvo και DNA, ενώ ένας μάρτυρας της υπόθεσης αναγνώρισε τη φωτογραφία του.
Ο άντρας κατοικούσε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο, το οποίο εγκατέλειψε για το εξωτερικό. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι εντόπισαν σε διάφορα σημεία της μονοκατοικίας σημαντικά στοιχεία, που οδήγησαν στην ταυτότητα του τέταρτου δράστη του μακελειού.
Τον Βίταλικ «δείχνουν» ως δολοφόνο των δυο αστυνομικών στις απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας οι δυο από τους βασικούς κατηγορουμένους, Γιάννης Σαββίδης και Ανδρέας Πόφιδης. «Όταν ο οδηγός Δημήτρης αντιλήφθηκε ότι μας ακολουθούν αστυνομικοί, ανέπτυξε ταχύτητα και έστριψε σε ένα στενό που δεν γνωρίζω. Τότε σταμάτησε το αυτοκίνητο, άνοιξαν ο Δημήτρης και ο Βίταλικ τα παράθυρά τους και έβγαλαν τα κεφάλια και τα όπλα έξω και άρχισαν να πυροβολούν», υποστήριξε ο Αντρέας Ποφίδης.


newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...