Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Facebook Phone είναι πλέον επίσημο

Φήμες είχαν κυκλοφορήσει για το Facebook, ότι συνεργάζεται με κατασκευαστές τηλεφώνων για την δημιουργία ενός τηλεφώνου βασισμένο σε Android Facebook. Πλέον είναι γεγονός. Βρετανοί - με βάση την...
κατασκευαστική τηλεφώνων INQ αποκάλυψαν δύο τηλέφωνα Android που βασική τους εφαρμογή είναι το Facebook, καθώς η HTC, η οποία κατέχει την INQ, λέγεται ότι, επίσης, εργάζεται για ένα πιο εξελιγμένο τηλέφωνο στο Facebook.
Το Cloud INQ Touch τρέχει Android 2.2 με μια άκρως προσαρμοσμένη διεπαφή που βασίζεται σε χαρακτηριστικά του Facebook. Μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Facebook, να περάσετε όλες τις επαφές σας και να ενσωματώσετε τις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη για το Facebook Chat, τους φίλους, τα μηνύματα. Το Cloud Touch διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών, ενώ μια μικρότερη έκδοση του τηλεφώνου, το Cloud Q, έχει πληκτρολόγιο QWERTY και οθόνη 2,6 ιντσών.
Δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Cloud INQ Touch αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. μέχρι το τέλος του έτους.


dete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...