Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Στη Ferrari μέχρι το 2016 ο Αλόνσο

Ο Ισπανός δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ενάμισι χρόνο μετά την αρχή της συνεργασίας του με τη Ferrari επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ιταλική ομάδα μέχρι και το 2016.
Από την αρχή αυτής της συνεργασίας ήταν φανερό ότι...
επρόκειτο για μια ταιριαστή και αποδοτική συνύπαρξη.
Ο 29χρονος οδηγός ταίριαξε γάντι με τη νοοτροπία της Ιταλικής ομάδας και παρότι το υπάρχον συμβόλαιό του ολοκληρώνονταν στο τέλος του 2012 η Ferrari προχώρησε ήδη στην επέκτασή του για άλλα 4 χρόνια.
Πέρυσι στην πρώτη του χρονιά με την Ferrari ο Αλόνσο διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι τον τελευταίο αγώνα και το έχασε κυριολεκτικά πάνω στο νήμα με δραματικό τρόπο από το Φέτελ.
Αναφερόμενος στην ανανέωση αυτή ο πρόεδρος της Ferrari Λούκα ντι Μοντεζέμολο σημείωσε: «Αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση για μας η ανανέωση της συνεργασίας μας με έναν οδηγό που επιδεικνύει πάντοτε μια αύρα νικητή ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο Φερνάντο διαθέτει όλα τα προσόντα τόσο τα τεχνικά όσο και τα ανθρώπινα ώστε να παίξει ηγετικό ρόλο στη Ferrari. Ελπίζω σύντομα να πανηγυρίσουμε νέες νίκες μαζί του».
Από την πλευρά του ο Αλόνσο συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Ένιωσα αμέσως άνετα στη Ferrari και τώρα πια αισθάνομαι εδώ σαν το δεύτερο σπίτι μου. Έχω απόλυτη πίστη στις δυνατότητες όσων δουλεύουν στο Μαρανέλο και όσων τους διοικούν. Δεν αμφιβάλλω ότι εδώ θα ολοκληρώσω μια μέρα την καριέρα μου στη F1» κατέληξε ο Ισπανός.


protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...