Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Άρχισαν τα ζόρια!

Άπαντες παρόντες: Δυσκολίες για τους οδηγούς στην είσοδο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στην κάθοδο της Κηφισίας και την Κατεχάκη. Επίσης, στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας, στο κέντρο του Πειραιά και το Λιμάνι.

«Δεν μου αρέσει να αφήνω προβλήματα στην μέση», διαμηνύει στον πρωθυπουργό με συνέντευξή της στο «Έθνος», η Άννα Διαμαντοπούλου, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι θέλει να παραμείνει στο υπουργείο Παιδείας.

Χειρόφρενο 9 π.μ. με 1 μ.μ. στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ λόγω τετράωρης στάσης των εργαζομένων. Διεκδικούν την καταβολή των οφειλομένων 3 μηνών από νυχτερινές βάρδιες και ρεπό.

Σε ύφεση αυτή την ώρα τα 3 μέτωπα των πυρκαγιών : Στην Σπερχειάδα του Νομού Φθιώτιδας. Στην περιοχή Ελαιώνας του Νομού Φωκίδας και στο Μαυροκορδάτο του Νομού Δράμας.

Μπλόκο σε φορτίο ναρκωτικών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Άνδρες του Λιμενικού βρήκαν περίπου 120 κιλά ηρωίνης σε νταλίκα με πινακίδες Κροατίας και τελικό προορισμό την Ιταλία.

Πέφτει αύριο, Τρίτη 31 Αυγούστου, η αυλαία των εκπτώσεων. Πτώση του τζίρου μέχρι και 40% είδαν οι έμποροι, γι’ αυτό ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μπαράζ προσφορών.

Πρωτομηνιά χωρίς τσιγάρο! Σε ισχύ τίθεται από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου το μέτρο απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους, τους χώρους εργασίας, μπαρ και καφετερίες.

Έκρηξη ηφαιστείου στην Σουμάτρα της Ινδονησίας. Εκτοξεύει καπνό και στάχτη σε ύψος περίπου δύο χιλιομέτρων.

Η δραματική σειρά «Mad Men» και η κωμική σειρά «Modern Family» ξεχώρισαν στη φετινή τελετή των τηλεοπτικών βραβείων EMMY, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, το βράδυ της Κυριακής.

ΚΑΙΡΟΣ: Αρχίζει να υποχωρεί από σήμερα, Δευτέρα, η ζέστη. Λίγα σύννεφα στην Αττική. Οι άνεμοι νότιοι μέχρι 5 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...