Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ο Βαγγέλης Μόρας αποτελεί τον διακαή της ΑΕΚ, αλλά...

Ο Βαγγέλης Μόρας αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων της ΑΕΚ, αλλά η περίπτωση του 28χρονου αμυντικού δεν είναι εύκολη. Και αυτό γιατί υπάρχει στη μέση η
Μπολόνια. Στην «Ένωση» δεν θέλουν να ανέβει το κόστος της μεταγραφής και γι’ αυτό περιμένουν τους Ιταλούς να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Πάντα στη λίστα και τα ονόματα των Γιάλιενς και Σιλβεστρ.

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να αναζητούν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και φαίνεται να έχουν καταλήξει πως η ιδανικότερη λύση είναι ο Βαγγέλης Μόρας. Στην «Ένωση» δεν βιάζονται και περιμένουν πρώτα να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και στη συνέχεια να ανακοινώσουν την απόκτηση του στόπερ. Και αυτό όχι για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά για πρακτικούς. Η είσοδος στους ομίλους θα βάλει στα ταμεία της ομάδας περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και έτσι στην ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση. Όχι πως όλα τα χρήματα θα δοθούν για την απόκτηση στόπερ, αλλά σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση.

Ο Βαγγέλης Μόρας θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά το μεγάλο εμπόδιο για να τελειώσει η μεταγραφή είναι η Μπολόνια. Οι Ιταλοί ζητούν ένα εκατομμύριο ευρώ για να δώσουν τον παίκτη, ποσό το οποίο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δώσουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου». Από τους «κιτρινόμαυρους» προκύπτει πως το ποσό που απαιτούν οι Ιταλοί είναι διαπραγματεύσιμο και εντός της εβδομάδας θα αρχίσουν συζητήσεις ώστε αυτό να…. μειωθεί στα μισά γιατί στην ΑΕΚ θέλουν να δώσουν περίπου 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Πάντα στη λίστα Γιάλιενς και Σιλβεστρ

Εκτός του Βαγγέλη Μόρα, όμως, στην ΑΕΚ έχουν και άλλους παίκτες στη λίστα τους. Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει και…plan b αν κάτι στραβώσει με τον Έλληνα αμυντικό. Ο Κεβ Γιάλιενς είναι παίκτης που απασχολεί, αλλά μόνο ως ελεύθερος. Ο Ολλανδός στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άλκμααρ, αλλά θέλει να αποδεσμευτεί. Όταν το καταφέρει, τότε στην ΑΕΚ θα ασχοληθούν πιο ζεστά με την περίπτωση του. Ελεύθερος είναι, όμως, ο Μίκαελ Σιλβέστρ και στον «Δικέφαλο» προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες και να μάθουν ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητας του μιας και τα τελευταία χρόνια δεν είχε γεμάτες σεζόν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...