Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Έτοιμη η νέα χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του Πάρη Κασιδόκωστα

Αφιερωμένη στον σπουδαιότερο Αμερικανό δημιουργό ηρώων κόμιξ είναι η νέα ταινία παραγωγής του Πάρη Κασιδόκωστα.
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο
«With Great Power: The Stan Lee story» και αναφέρεται στον Stan Lee, δημιουργό των Marvel Comics, συγγραφέα, ηθοποιό, αλλά πρώην πρόεδρο της ομώνυμης εταιρείας κολοσσού στο χώρο και πνευματικοού πατέρα πληθώρας  ηρώων όπως ο Σπάιντερμαν, οι Fantastic Four, o Hulk, ο Iron Man, οι X-Men κ.α.
O Stanley Martin Lieber, που είναι 87 ετών είναι η προσωπικότητα στην οποία αναφέρεται η νέα ταινία της εταιρείας 1821 του Πάρη Κασιδόκωστα, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο φίλος και συνεργάτης Τέρι Ντούγκας με τους Nikki Frakes και Will Hess.
Στο ντοκιμαντέρ αυτό που έχει διάρκεια κανονικής ταινίας προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κόμικς του Σαν Ντιέγκο στις 24 Ιουλίου του 2010 εμφανίζονται σπουδαίοι αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Νίκολας Κέιτζ, ο Σάμιουελ Τζάκσον, ο Τζέιμις Μάρσντεν, η Εύα Μέντες, η Κίρστεν Ντανστ, ο Ραλφ Μάκιο (Καράτε Κιντ) , ο Κένεθ Μπράνα, ο Κλιφ Ρόμπερστον, αλλά και η Πάρις Χίλτον, ο Ρίνγκο Σταρ των Μπιτλς κ.α.

Ο Τέρι Ντούγκας με τον Σταν Λι
Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή της εταιρείας 1821 με τις Pow Enterntainment και Emerging Entertainment. Τη μουσική υπογράφουν δύο Έλληνες ο Κωνσταντίνος Χρηστίδης και ο Μίνως Μάτσας, ενώ την παραγωγή υπογράφει όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη αφίσσα της( βλέπετε φωτό) ο Πάρης Κασιδόκωστας Λάτσης.
Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της post production και αναμένεται σύντομα να βγει και στους κινηματογράφους στην Αμερική.
Να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα αυτής της ταινίας στάθηκαν αφορμή για να γνωρίσουν ο Πάρης και ο Τέρι από κοντά τον υπέροχο κόσμο των κόμικς και να αγοράσουν ένα περιοδικό το Arcana.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να προχωρήσουν σε νέες εκδόσεις του περιοδικού μέσα από μια θυγατρική εταιρεία της 1821 της 1821 Comic.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...