Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Βαλβέρδε: «Είναι ένας τελικός…»

Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ επέστησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας. Αν και ο Ισπανός δεν καθόταν στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» στον περσινό αποκλεισμό από τον...
Πανσερραϊκό, τόνισε πως η αντίπαλος έχει τεράστιο κίνητρο για διάκριση.
«Ξεχνάμε τον Αρη. Ηταν μία σημαντική νίκη και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ηλιούπολη. Δεν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, έχουμε άλλο ματς πριν. Πέρυσι πάθατε ζημιά, οι περισσότεροι το ζήσατε. Ετσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρεβάνς, πρέπει να δούμε το ματς σαν τελικό», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε:
«Η Ηλιούπολη μπορεί να μην είναι στις πρώτες θέσεις στη δεύτερη κατηγορία, αλλά θα έχει μεγάλο κίνητρο και μπορεί να μεταμορφωθεί. Εχουν δυσκολίες αυτά τα παιχνίδια κι αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, θα το συνειδητοποιήσετε στο γήπεδο από το πρώτο πεντάλεπτο».
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο «Τσινγκούρι» σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες. Ένας από αυτούς είναι ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος μαζί με τον Μοντέστο, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Μήτρογλου αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Ενόψει του ντέρμπι ο Βαλβέρδε θέλει να ξεκουράσει τους Μιραλάς, Φουστέρ (σήμερα θα φανεί αν θα παίξει το Σάββατο), Ντουντού, Μέλμπεργκ και Ριέρα. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα στο Αιγάλεω.
Εν τω μεταξύ, ο Ισπανός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος αναμένεται να παίξει περίπου μισή ώρα κόντρα στην Ηλιούπολη. Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς δύσκολα θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Ο Σέρβος επιθετικός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και τι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και στη συνέχεια ο 46χρονος προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα.
Ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε στους παίκτες ότι εκτελεστής των πέναλτι πλέον θα είναι ο Ντουντού, ο οποίος έχει πέντε στα πέντε.
Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Κέβιν Μιραλάς στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακό με τον Άρη έμεινε ο κατάσκοπος της Μίλαν που είχε βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο σκάουτερ των «ροσονέρι» ήθελε να παρακολουθήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη - που η ιταλική ομάδα τον είχε τσεκάρει και στο Ελλάδα-Λετονία - και τον Βασίλη Τοροσίδη, όμως… ανακάλυψαν τον Βέλγο επιθετικό.
Ο Ανδρέας Νινιάδης παρακολούθησε τρία ματς στη Γαλλία μια και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει να υπάρχει θέση για εκπρόσωπό τους στους αγώνες Ναντ-Σατορού, Ρεν-Μονπελιέ και Παρί Σεν Ζερμέν-Οσέρ. Ο Βενκέρ δεν έπαιξε με τη Ναντ, αλλά αγωνίστηκε ο επιθετικός Τζόρτζεβιτς. Στο Ρεν-Μονπελιέ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περιπτώσεις του γκολκίπερ Ντουσέζ και του επιθετικού Ζιρού.


sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...