Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Δύο εβδομάδες εκτός ο Ιμπαγάσα

Δεκαπέντε μέρες εκτός... μάχης τέθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που επιβεβαιώθηκε από την σημερινή του εξέταση πως έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου.
Δύο εβδομάδες off ο Ιμπαγάσα
Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε...
μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου.


Όπως εκτιμάται θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δεκαπέντε ημερών. Έτσι θα δώσει μάχη με τον χρόνο μήπως και προλάβει το ματς της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΟΚ αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα είναι σε θέση να παίξει με την ΑΕΚ στην αμέσως επόμενη αγωνιστική.


Ελπίδες για Ντουντού


Στου Ρέντη βρίσκεται εδώ και κάποια ώρα ο Ντουντού. Εκεί όλο το ιατρικό τιμ κάνει το καλύτερο δυνατό για να ξεπεράσει ο Βραζιλιάνος άσος το πρόβλημά του και να αγωνιστεί κανονικά εναντίον του Πανιωνίου. Του χορηγούν φαρμακευτική αγωγή και περιμένουν την αντίδραση του οργανισμού του.


Γίνεται πραγματικά ένας αγώνας δρόμου και δεν αποκλείεται ο άσος του Ολυμπιακού να προλάβει το ματς. Πλέον υπάρχουν ελπίδες να παίξει παρότι μέχρι πριν από λίγο φάνταζε απίθανο λόγω του πυρετού που τον ταλαιπωρούσε.


Πηγή: gazzetta.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...