Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοχρονιά με DeNiro, Pfeiffer και Swank

Η ομάδα του 'Valentine’s Day' έρχεται ξανά με μια νέα ταινία με τον τίτλο 'New Year’s Eve', που παρουσιάζεται ως follow up της προηγούμενης. Η ταινία έχει το ίδιο concept, αφού αποτελείται από σπονδυλωτές ιστορίες ανθρώπων οι οποίοι με αφορμή την Πρωτοχρονιά, κάνουν σκέψεις για τη ζωή και τις σχέσεις τους...
Ο σκηνοθέτης Garry Marshall έχει συγκεντρώσει ένα cast μεγάλων ηθοποιών που περιλαμβάνει τους...
Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher και Hilary Swank. Μαζί τους οι Abigail Breslin και Lea Michele του 'Glee'. Ο DeNiro στο ρόλο του πικρόχολου, θα υποδύεται έναν ετοιμοθάνατο, ο οποίος περνάει τις γιορτινές ημέρες στο νοσοκομείο, κάνοντας απολογισμό της ζωής του.


Η Pfeiffer θα υποδύεται μια μόνιμα αγχωμένη καριερίστρια - στέλεχος εταιρείας, που βάζει στόχους για το νέο έτος, ενώ τη Swank θα τη δούμε σαν παραγωγό του μεγάλου πρωτοχρονιάτικου show στην Times Square της Νέας Υόρκης. Όσο για τον Kutcher, εκείνος θα υποδύεται έναν χαρακτήρα ο οποίος δεν αντέχει τις γιορτές και απέχει από όλα τα events.


Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, ώστε να μη χρειαστεί να αναλάβει η παραγωγή το κόστος του χριστουγεννιάτικου στολισμού της Νέας Υόρκης.


nooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...