Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τα ποντίκια του έφαγαν 30.000 ευρώ!

Του έφαγαν τα ποντίκια 30.000 ευρώ. Απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από έναν περίπου μήνα στην Πάτρα, με «θύμα» των τρωκτικών έναν ηλικιωμένο. Ο πανικός που είχε πιάσει όσους είχαν καταθέσεις στις τράπεζες επηρέασε και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε 30.000 ευρώ. Πήγε και πήρε τα χρήματά του από υποκατάστημα τράπεζας, στην οποία τα είχε καταθέσει.
Ο ηλικιωμένος, όμως, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, φαίνεται πως φοβόταν πολύ τους κλέφτες και προκειμένου να μην του πάρουν τα χρήματα, τα έκρυψε πολύ καλά σε κάποιο σημείο στην αποθήκη του σπιτιού του. Όμως, μπορεί να απέφυγε τους κλέφτες αλλά τα χρήματα τα βρήκαν τα ποντίκια. Μετά από λίγες ημέρες πήγε στην κρυψώνα του για να βεβαιωθεί ότι τα χρήματα ήταν ακόμα εκεί και μόνο που δεν λιποθύμησε, όταν είδε πως τα χρήματα ήταν φαγωμένα. Αμέσως ο ηλικιωμένος πήγε στην τράπεζα, όπου είχε το λογαριασμό του και τους εξήγησε τι του είχε συμβεί. Μάλιστα, ο ηλικιωμένος είχε μαζί του και τα μισοφαγωμένα χρήματα αλλά οι υπεύθυνοι της τράπεζας του εξήγησαν ότι από την πλευρά τους δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, αφού τα χαρτονομίσματα ήταν κατεστραμμένα! Του πρότειναν μάλιστα να απευθυνθεί στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Έτσι, ο ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα της τράπεζας στην οδό Αγίου Ανδρέου, αλλά και εκεί δεν κατάφερε και πολλά πράγματα! Καθώς τα περισσότερα από τα χαρτονομίσματα ήταν φαγωμένα στο μεγαλύτερο μέρος τους.


Έσωσε μερικές εκατοντάδες ευρώ!
Ο ηλικιωμένος, δυστυχώς, είχε αφήσει στην αποθήκη εκτεθειμένα τα χαρτονομίσματα, με αποτέλεσμα τα αδίστακτα τρωκτικά να τα εντοπίσουν. Όπως εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο, από τις 30.000 ευρώ κατάφερε να σώσει... μερικές εκατοντάδες! Τώρα, βέβαια... το φυσάει και δεν κρυώνει! Γιατί μπορεί το Δ.Ν.Τ. και τα μέτρα Παπανδρέου να του έτρωγαν... μερικά, όμως, τα ποντίκια... αποδείχθηκαν αχόρταγα! Περισσότερο και από τον Όλι Ρεν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...