Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μαρέσκα δεν θέλει μεταγραφή ο Βαλβέρδε

Άδοξα ολοκληρώθηκε η καριέρα του Έντσο Μαρέσκα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ιταλός μέσος αποτελεί παρελθόν για τους «ερυθρολεύκους» από τη Δευτέρα. Την ίδια ώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμμένει στη θέση του πως το ρόστερ είναι πλήρες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει απόλυτα την επιθυμία του βάσκου. Καμία εξέλιξη για Όσκαρ, δεν προχωράει του Πλεσίς.

Μόλις ένα χρόνο διήρκεσε η παραμονή του Μαρέσκα στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος ιταλός, που αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από την Σεβίλλη, δεν έβγαλε ασπροπρόσωπους τους πειραιώτες και φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για την πατρίδα του, πιθανότατα στην Παλέρμο.

Ο Μαρέσκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας μαζί με τον εκπρόσωπό του και μετά από τις συζητήσεις με τους διοικούντες δέχθηκε να λυθεί το συμβόλαιό του. Ο Ιταλός θα εισπράξει περίπου 900.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του.

Σε ότι αφορά τον Όσκαρ, που επίσης δεν υπολογίζεται, ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση, καθώς ο ισπανός δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και δεν αποκλείεται να μείνει στο ρόστερ. Εκτός και αν μέχρι την Τρίτη, που τελειώνουν οι μεταγραφές παρουσιαστεί σύλλογος, που θέλει να τον εντάξει στο σύνολό του.

Βαλβέρδε: «Είμαστε πλήρεις»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αλλάζει γνώμη και δεν θέλει περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Αυτό ξεκαθάρισε στον Βαγγέλη Μαρινάκη σε νέα επικοινωνία που είχε την Δευτέρα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Ο Μαρινάκης ρώτησε τον βάσκο αν επιθυμεί άλλη μεταγραφή και η απάντηση ήταν χαρακτηριστική. «Είμαστε πλήρεις», τόνισε ο Βαλβέρδε και στον Ολυμπιακό επιμένουν πως οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν στο Λιμάνι, αλλά με σιγουριά θα μπορούμε να μιλήσουμε το βράδυ της Τρίτης, που θα τελειώσει η περίοδος των μεταγραφών.

Βέβαια, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα συνεχίζονται οι μεταγραφές ελεύθερων παικτών, οπότε χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή για να δούμε ολοκληρωμένο το ρόστερ.

Δεν προχωράει του Πλασίς

Μετά το νέο «όχι» του Βαλβέρδε, γίνεται κατανοητό πως δεν πρόκειται να προχωρήσει και η περίπτωση του 22χρονου αμυντικού χαφ της Λίβερπουλ, Νταμιέν Πλεσίς. Μπορεί στην Αγγλία να παρουσιάζουν σχεδόν τελειωμένη την μεταγραφή, αλλά στο Λιμάνι είναι κατηγορηματικοί.

Εκτός της συζήτησης για τα μεταγραφικά, ο Μαρινάκης εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του στον Βαλβέρδε κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους. «Δεν αλλάζει τίποτα με μία ήττα. Είμαστε 100% μαζί σου», φέρεται να του είπε ο 46χρονος εφοπλιστής.

Έτσι, μπορεί νωρίτερα οι πληροφορίες από Αγγλία να έστελναν τον παίκτη στο Λιμάνο, ωστόσο από την ΠΑΕ επισήμως δήλωναν άγνοια. Μάλιστα, μέσα στο όλο σενάριο είχε εμπλακεί και ο Πανσερραϊκός, στον οποίο θα πήγαινε ο παίκτης ως δανεικός (όπως και οι Σουμπίνιο, Παπάζογλου)!

in.gr , με πληροφορίες από www.sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...