Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του ο Μπάγεβιτς

Ικανοποιημένος από την εμφάνισης της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, με 1-0. Ο σερβοέλληνας τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την απόδοση όλων των παικτών του, φρόντισε όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αφού όπως τόνισε, το 1-0 μπορεί να δίνει σαφές προβάδισμα στην «Ενωση», τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα.
Ο 62χρονος τεχνικός μίλησε ακόμα για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει η... ομάδα του, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από το παιχνίδι των αθλητών του.
«Ηταν ένα καλό σκορ και πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο ακόμα γκολ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί όπως σήμερα και να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε τον αντίπαλο και στο δεύτερο παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε γιατί ο αντίπαλος θα παίξει ελεύθερα, είναι δυνατός, γρήγορος και σήμερα δεν ήταν αυτός που πιστεύαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε και αυτός που είχε δει εγώ» ήταν τα πρώτα λόγια του σερβοέλληνα τεχνικού, για να προσθέσει σχετικά με τον αντίπαλο:

«Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος»


«Εχουν πιο δυνατούς παίκτες, καλύτερα στοιχεία από τα σημερινά, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας, ήταν γρήγορο παιχνίδι, δυνατό και είχαμε εμείς την ευκαιρία να πετύχουμε κάποιο ακόμα τέρμα, αλλά και ο αντίπαλος προς το τέλος του αγώνα».


Οσο για τον λόγο που η ΑΕΚ έκανε κάποια κοιλιά στο δεύτερο μέρος, είπε: «Είχαμε ένα διάστημα που χάσαμε το κέντρο και μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από όλη την ομάδα».


«Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα»


Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν η ΑΕΚ έχει περιθώρια βελτίωσης, για να προσθέσει: «Περιθώρια βελτίωσης έχουμε, αλλά δεν θα πω που. Το κρατάμε για μας αυτό. Οπως δείξαμε στα παιχνίδια της Αυστραλίας παίξαμε καλύτερα από σήμερα, άρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από σήμερα» ενώ κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για το αν βοήθησαν τα φιλικά της Αυστραλίας ενόψει του σημερινού αγώνα:


«Είχαμε δει καλά τον αντίπαλο. Τον είχα παρακολουθήσει εγώ, ο Μπορμπόκης και είχαμε δει και παιχνίδια σε dvd, οπότε διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του αντιπάλου. Δεν τελείωσε τίποτα, δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε από τώρα. Εχουμε ακόμα ένα ημίχρονο και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από www.sport.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...