Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Ντιόγκο

Κοντοζυγώνει η ώρα για το οριστικό "αντίο" του Ντιόγκο από τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, έφτασε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσει με τους υπευθύνους τους όρους του δανεισμού του στην Φλαμένγκο και τις λεπτομέρειες του deal.
Να υπενθυμιστεί, ότι μετά το φιλικό με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Ντιόγκο αποχαιρέτησε τους... συμπαίκτες του και όλους όσους βρίσκονταν στα αποδυτήρια, αντιλαμβανόμενος ότι θα τελείωνε από τον Ολυμπιακό. Το κλίμα δεν ήταν έτσι και αλλιώς το καλύτερο για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα, ο Ζίκο ήθελε να τον πάρει στην "Φλα" και οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα, αρκεί να ικανοποιούνταν οικονομικά.
Αναμένονται τα απαραίτητα έγγραφα από τους Βραζιλιάνους και μέχρι τότε άπαντες είναι σε αναμονή. Όμως, η παρουσία του Βραζιλιάνου στην Πλατεία Αλεξάνδρας σηματοδοτεί την αρχή του τέλους.

Παράλληλα, στα γραφεία βρέθηκε και ο μάνατζερ του Κρίστιαν Νέμεθ για λογαριασμό του πελάτη του. Ο λόγος φυσικά, είναι για να κανονίσει με τους διοικούντες τα της μετεγγραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό και την άφιξή του στην χώρα μας για την οριστική συμφωνία και τις καθιερωμένες εξετάσεις του.
www.redplanet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...