Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Εσπρέσσο με ταχύτητα F1

Θέλεις τον espresso σου έτοιμο στο λεπτό; ‘Η ακριβέστερα θέλεις να ετοιμάζεται το καφεδάκι σου, με ταχύτητα μονοθεσίου της Ferrari; Τότε, είναι καιρός να αποκτήσεις την καινούργια εσπρεσιέρα της εταιρίας.

Ναι, πολύ καλά διαβάζεις. Τώρα η Ferrari και σε καφετιέρα για espresso και για cappucino. Με τον κωδικό όνομα race espresso και με το αλογάκι της εταιρίας να φιγουράρει σε περίοπτη θέση, η νέα εσπρεσιέρα είναι σίγουρο πως θα κλέψει καρδιές. Το εξαιρετικά φιλόδοξο project, αποτελεί… παιδί του σχεδιαστή Ilgar Rustamov και αναμένει την οριστική έγκριση της εταιρίας για να μπει στην τελική γραμμή παραγωγής. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα, που για τους λάτρεις της scuderia είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη συλλογή που έχουν από καπέλα και αυτοκινητάκια κόκκινου χρώματος. Εδώ στο αμερικανικό baseball οι ομάδες φτιάχνουν τοστιέρες, για να ψήνουν τοστ με το σήμα της ομάδας τους και η κόκκινη αρμάδα δεν μπορεί να φτιάξει ούτε μια καφετιέρα;

Η εσπρεσιέρα έχει το design ενός κράνους και ανοίγοντας το καπάκι του, εμφανίζεται ένας κατάλληλος χώρος, ίσα – ίσα για να μπει το φλιτζανάκι του espresso. Από την πίσω πλευρά του μπαίνει το νερό και η κατάλληλη δοσολογία καφέ και ζάχαρης. Μονοθέσιο είναι αυτό, τα πράγματα είναι κάπως ...σφιχτά. Από την άλλη όμως, εάν κυκλοφορήσει στο εμπόριο αναμένεται να γίνει ανάρπαστη και να αποτελέσει την πιο εσπρεσιέρα που θα κοσμεί μια κουζίνα με αντρικό touch!

Δεν ξέρουμε εάν μόλις μπαίνει στην πρίζα θα κάνει και τον ήχο της Ferrari, αλλά και μόνο το σχήμα – κράνος της εσπρεσιέρας και τα χρώματά της, που θα δίνουν έμφαση ασφαλώς στο κόκκινο, συνδυασμένα με ένα καλό καφεδάκι, μάλλον θα αποτελούν ένα δυνατό "ξύπνημα" κάθε πρωί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...