Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο Valentino Rossi στην Ducati

Πριν ακόμα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα του Moto GP, ο Jorge Lorenzo φαίνεται να σκέφτεται την επόμενη σεζόν και τις μάχες που αναμένονται με τον μεγάλο του αντίπαλο, πλέον, Valentino Rossi, ο οποίος από το 2011 και για δύο χρόνια θα προσφέρει τις υπηρεσίες του...
στην Ducati, κάτι που δημιουργεί έξτρα κίνητρο στην Yamaha.
"Η Yamaha θα κάνει ότι καλύτερο για να τον "χτυπήσει". Θα χρειαστούμε περισσότερη ταχύτητα και δύναμη στον κινητήρα αλλά θα δουλέψουμε πιο πολύ από ποτέ. Το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ενδιαφέρον", τόνισε ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τοίχο που υπάρχει στο γκαράζ της ομάδας.
"Δεν μου άρεσε ο τοίχος. Περίμενα περισσότερα από τον Rossi, από ανθρώπινη πλευρά, παρά από μια ανταλλαγή δεδομένων. Ποτέ δεν αισθάνθηκα άγχος στην ιδέα να μονομαχήσω με τον Rossi, ήξερα ότι έπρεπε να βελτιωθώ και να δουλεύω σκληρά", κατέληξε ο Jorge Lorenzo.
Ταυτόχρονα, οργιάζουν οι φήμες που στέλνουν τον Valentino Rossi ακόμα ένα βήμα πιο πέρα, στο πρωτάθλημα της F1, μέσω Ducati, τρεις μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Valentino με την Ιταλική ομάδα.
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο, ειδικά τώρα η πιθανότητα φαντάζει δύσκολη. Ο Rossi είναι 31 ετών και στα 33 του, δύσκολα θα σκεφτεί να αφήσει τους δύο για τους τέσσερις τροχούς και να βγάλει ολόκληρο πρωτάθλημα.
Δοκιμές βέβαια έχει κάνει κατά καιρούς με τη Ferrari, αλλά σύμφωνα με τον πατέρα του τίποτα δεν αποκλείεται λόγω κοινών χορηγών Ducti – Ferrari. Ίσως αυτός ο δρόμος να είναι πιο σύντομος από ότι με τη Yamaha, ώστε ο Rossi να κάνει αυτή την στροφή στην πλούσια καριέρα των 9 τίτλων στους αγώνες μοτοσικλέτας. 

sigmalive.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...