Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Διόδια: αυξήσεις μέχρι και 50% περιμένουν τους οδηγούς


Νέες αυξήσεις στο αντίτιμο των διοδίων θα κληθούν να πληρώσουν το προσεχές διάστημα οι οδηγοί που διέρχονται από μεγάλους οδικούς άξονες.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Σκάι, μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να λειτουργήσει το καινούργιο σύστημα διοδίων στην Εγνατία Οδό, ενώ δύο ακόμα σταθμοί, ένας στον Μαλιακό και ένας στην Πελοπόννησο θα πάρουν έγκριση από το υπουργείο Υποδομών μέσα στους επόμενους μήνες.
Πιο άμεσες θα είναι οι αυξήσεις στα διόδια της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τριπόλεως, που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ μέσα στον Σεπτέμβριο.
Πελοπόννησος: Αυξήσεις στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε αυξήσεις που ξεπερνούν το 50% στους δύο σταθμούς διοδίων που λειτουργεί.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον ίδιο οδικό άξονα αναμένεται να λειτουργήσει ένας νέος σταθμός διοδίων μέσα στο έτος. Πρόκειται για τον σταθμό Ασέας, που θα ξεκινήσει να λειτουργεί όταν παραδοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Τρίπολης – Αθήναιου, μήκους 12 χιλιομέτρων.
Μαλιακός: Πιο άμεση εκτιμάται ότι θα είναι η λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων στην Αγία Τριάδα. Ο σταθμός είναι έτοιμος, όμως πρέπει πρώτα να δοθεί έγκριση από το υπουργείο Υποδομών.
Εγνατία: Η ακριβής ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα διόδια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού τον Μάιο το αντίτιμο στα διόδια Μαλγάρων θα αυξάνονταν σε 2,80 ευρώ από 2 ευρώ σήμερα, ενώ ανάλογη θα ήταν και η τιμολόγηση των διοδίων Πολύμυλου Κοζάνης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...