Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αφαίρεση φόρου από Ομπάμα

Αφαιρείται ο φόρος από την επιχειρηματική έρευνα στις ΗΠΑ και το κόστος θα καλυφθεί από την περικοπή άλλων φοροαπαλλαγών,σύμφωνα με το ερώτημα του Ομπάμα στο Κογκρέσο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την Τετάρτη θα υποβάλει ερώτημα...

στο Κογκρέσο για την αύξηση και τη μόνιμη επέκταση της αφαίρεσης φόρου για την επιχειρηματική έρευνα, ως ένα μέσο για την προώθηση της εργασιακής ανάπτυξης.
Ο πρόεδρος Ομπάμα θα ζητήσει από το Κογκρέσο να αυξήσει σε 17% από 14% που είναι σήμερα μια από τις δύο εναλλακτικές πιστώσεις που υπάρχουν για τις επιχειρήσεις.
Η πρόταση αυτή εκτιμάται πως θα κοστίσει 100 δισεκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 10 χρόνια αλλά ο κ. Ομπάμα έχει βρει την λύση, σύμφωνα με αξιωματούχο του. Θα προχωρήσει στην περικοπή άλλων επιχειρηματικών φοροαπαλλαγών.
Όπως είναι ευλόγως κατανοητό, η όλη προσπάθεια γίνεται για να βοηθηθεί η αμερικανική οικονομία που βρίσκεται σε ύφεση.
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιχειρεί από τη μία να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και από την άλλη πλευρά να βοηθήσει τους Δημοκρατικούς να επανακτήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου στις συμπληρωματικές εκλογές στις 2 Νοεμβρίου, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι ετοιμάζονται να καταλάβουν κι άλλες έδρες ή ακόμα και να αποκτήσουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων.


News247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...