Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟ χωρίς... προσευχές

Ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του γνωρίζουν απόλυτα τι έχουν να αντιμετωπίσουν απόψε το βράδυ (21:45, ΣΚΑΪ 100,3) στο "Καμπ Νου", αλλά μόνο με κάτω τα χέρια δεν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν. Ο Μέσι και η παρέα του ίσως είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα στον πλανήτη αυτή την στιγμή, αλλά αυτό δεν...
απαγορεύει σε κανέναν να τα δώσει όλα σε ένα αγώνα, και να ελπίζει..
Ο Κοζανίτης τεχνικός είναι καιρός τώρα που έχει ψάξει τα πάντα γύρω από την Μπαρτσελόνα, τον τρόπο που αγωνίζεται, αλλά και τον τρόπο που θα μπορέσει να την αντιμετωπίσει. Τα πρώτα στοιχεία ήρθαν από το UEFA Elite Club Coaches forum εκεί που ο προπονητής του Παναθηναϊκού "έκλεψε" κάποιες πληροφορίες από τον άνθρωπο που σταμάτησε την ξέφρενη πορεία της Μπαρτσελόνα πέρυσι, το Ζοσέ Μουρίνιο.


Τον δρόμο τελικά τον έδειξε η Χέρκουλες που την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με τη νίκη 2-0 από την Βαρκελώνη. Ο τρόπος της "νεοφώτιστης" μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό και σήμερα, με μόνο αρνητικό στοιχείο ότι η έκπληξη πλέον έγινε, και οι "μπλαουγκράνα" θα είναι πιο υποψιασμένοι. Με θετικό όμως την εμπειρία του Παναθηναϊκού από τέτοιες αναμετρήσεις, που όπως έχει δείξει και παλαιότερα μπορεί να ανταποκριθεί.


Ο Νίκος Νιόπλιας, που διέψευσε τα.. περι προσευχών στην συνέντευξη τύπου, αναμένεται να γεμίσει το κέντρο με σκοπό να "κλειδώσει" τα ατού της Μπαρτσελόνα, που δεν είναι άλλα από τους παίκτες της στην μεσαία γραμμή, Τσάβι και Ινιέστα. Αν το καταφέρει αυτό πρέπει να πάρει άριστα και σε ένα ακόμα τομέα, την κυκλοφορία της μπάλας, αν θέλει να πετύχει κάτι καλό στην αναμέτρηση: "Να προσέχετε πάρα πολύ την κυκλοφορία. Μην κάνετε λάθος πάσες. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Το παραμικρό λάθος θα το πληρώσουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", ήταν τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού.


Η ενδεκάδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Άρη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μαρίνο (δεξιά), Μπουμσόνγκ, Καντέ και Βύντρα (αριστερά). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Σιμάο μπροστά από την άμυνα, οι Κατσουράνης - Ζιλμπέρτο στο κέντρο με τον δεύτερο να έχει πιο πολλά ανασταλτικά καθήκοντα και ο Καραγκούνης δεξιά με αριστερό χαφ το Λέτο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Λουίς Γκαρσία, Γκοβού, Νίνης, Ιωαννίδης και Δημούτσος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αντώνης Πετρόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.


Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση περισσοτέρων από 2.000 οπαδών του, ενώ κάποιες αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμη και για 4.000 Έλληνες στις κερκίδες.


Η αποστολή της Μπαρτσελόνα


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους: Βαλντές (τερματοφύλακας), Ντάνιελ Άλβες (δεξί μπακ), Πικέ, Πουγιόλ (κεντρικοί αμυντικοί), Αμπιντάλ (αριστερό μπακ), Μπούσκετς, Κεϊτά, Τσάβι (στα χαφ), Ινιέστα (αριστερό εξτρέμ), Μέσι (δεξί εξτρέμ) και Βίγια (επιθετικός). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πίντο, Μασεράνο, Μάξγουελ, Αντριάνο, Πέδρο, Γκάμπριελ Μιλίτο και Μπόγιαν.


www.woop.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...