Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Πως να ξεχωρίζετε τα "σημάδια" των παιδόφιλων!

Είναι απίστευτο το επίπεδο που έχουν φτάσει οι παιδόφιλοι που πλέον οργανώνονται για να ανταλλάσουν πληροφορίες και μεθοδολογία.
Αναγνώστης του «Κόσμου» μάς πληροφόρησε ότι σε συνάντηση με παιδοψυχολόγο στον παιδικό σταθμό με θέμα την κακοποίηση των παιδιών άκουσε φοβερά πράγματα, που τους άφησαν όλους άφωνους. Ένα από αυτά είναι ότι
οι παιδόφιλοι έχουν σύμβολα για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει και σε κοσμήματα και tatoo.
Τα σύμβολα είναι συγκεκριμένα και οι γονείς θα πρέπει να τα αναγνωρίζουν για να μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους
Τα σύμβολα συγκεκριμένα είναι:
Το Blogo, «boylover» που συμβολίζεται από δύο μπλε τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο, σε σπειροειδή μορφή, και υποδηλώνει την προτίμηση στα αγόρια.
Το LBLogo, «littleboylover», που συμβολίζεται από ένα παρόμοιο σχέδιο του Blogo, χωρίς γωνίες, και υποδηλώνει την προτίμηση στα μικρά αγόρια.
Το Glogo, «Girllover», που συμβολίζεται από δύο καρδιές η μία μέσα στην άλλη και υποδηλώνει την προτίμηση στα κορίτσια.
Το Clogo, «Childlover», που συμβολίζεται από μια πεταλούδα που τα φτερά της έχουν σχήμα καρδιάς και υποδηλώνει την προτίμηση και στα δύο φύλα.
Και σίγουρα χρειάζεται παρακολούθηση της παιδιών στις διαδικτυακές συνομιλίες τους καθώς πολλοί παιδόφιλοι εμφανίζονται ως συνομήλικοι των παιδιών για να τους προσεγγίσουν. Εκεί μπορεί να αναγνωριστούν από λέξεις-κλειδιά που γνωρίζουν οι καλά ενημερωμένοι παιδοψυχολόγοι.


www.dete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...