Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ελένη Μενεγάκη: όλες οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα

Έτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα είναι η Ελένη Μενεγάκη, η σταθερή πρωινή επιλογή, εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών, εδώ και 15 χρόνια.
Η γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει ανανεωμένη με δύναμη, χαμόγελο και κέφι με ένα στόχο δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο: να γίνει και φέτος η πιο αληθινή, ζεστή, ζωντανή, τηλεοπτική  παρέα.
Τα όπλα της και για φέτος είναι
η λάμψη, η δροσιά, το χιούμορ και η θετική ενέργεια -από την οποία φέτος έχει γεμίσει. Στόχος της ενάντια στα infotainment και τα άλλα εναλλακτικά  πρωϊνάδικα να βάλει φως, χρώμα και συναίσθημα στο σπίτι κάθε τηλεθεατή!
Η στρατηγική της είναι γνωστή: ζεστή συντροφιά, φιλική κουβέντα, χαρούμενη διάθεση, αισιοδοξία, ζωντάνια, επικοινωνία.
Αυτό είναι το… χαρμάνι μας κερνάει τόσα χρόνια, αυτό θα μας τρατάρει και φέτος στον «Καφέ με την Ελένη»!
Η πρεμιέρα θα γίνει την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, τη γνώριμη ώρα κάθε πρωί στις 10:00.
Από τον καναπέ και την εκπομπή της δεν θα λείψουν οι καλοί φίλοι, οι λαμπεροί καλεσμένοι, τα θέματα που θα αγγίζουν τη σύγχρονη ζωή αλλά και θα μας δείχνουν τρόπους απόδρασης από την καθημερινότητα, κάποιες ξεχωριστές προτάσεις που θα ανεβάζουν τη διάθεση, αλλά και έξυπνες συμβουλές για τα… δύσκολα της ζωής tips
για να απολαμβάνουμε τις καθημερινές χαρές της.
Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη θα πίνουν κάθε πρωί όπως μας ενημερώνει επίσημα ο ALPHA οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Φαίδων Κεφαλέας, Άρης Καβατζίκης.
Ο Νίκος Μουτσινάς θα… «εισβάλλει» στη συντροφιά δύο φορές την εβδομάδα και θα τα… ανατρέπει όλα με το καυστικό χιούμορ του και τη μοναδική του διάθεση.
Φέτος στην παρέα προστίθενται η Χριστίνα Πολίτη, η Έλενα Αρσένη και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ο οποίος θα «φωτίζει» πλευρές της επικαιρότητας που μας αφορούν.
Η Άση Μπήλιου θα δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της, ο Τάσος Παπαλαζάρου συμβουλές για τη διατροφή μας ενώ  για τη μελωδική επένδυση της εκπομπής υπεύθυνος θα είναι ο Στέφανος Κόκκαλης.
Στην τιμόνι της εκπομπής θα είναι η Ελένη Γελαλή και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Υφαντής, που αντικατέστησε τον Μεγακλή Βιντιάδη.
Θα αντιλαμβάνεστε ότι ο Ματέο Παντζόπουλος φυσικά και δεν συμπεριλαμβάνεται στο καστ της εκπομπής, αν και η συμβολή του είναι κάτι περισσότερο από καθοριστική.
Η ύπαρξη του στο πλευρό της Ελένης θα είναι αισθητή και θα την αντιληφθείτε με το καλημέρα της νέας σεζόν.
Ακόμη και η θεματολογία της εκπομπής θα έχει κάτι από την new age φιλοσοφία του, όπως μαθαίνουμε, την οποία έχει πλήρως ενστερνιστεί η προυσιάστρια και πλέον μπορεί να πει κανείς ότι την παίζει στα δάχτυλα.
Και αν ζορίσουν τα πράγματα και σκληρύνει το παιχνίδι, ο Ματέο θα είναι πάντα μια χρυσή εφεδρεία που με τίποτα η κυρία Μενεγάκη δεν θα έκαιγε εξ αρχής!
Α, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι φέτος υπάρχει και μια ακόμη καινοτομία. Δεν θα δεχτεί η κυρία Μενεγάκη δημοσιογράφους στο πλατό στην πρώτη της εκπομπή. Αυτό για να ξέρουν οι λειτουργοί του Τύπου ποιος έχει το πάνω χέρι!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...