Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν η μαμά συνάντησε τη μικρή!

Εκτός από πολύ όμορφη, η Άννα Ιβάνοβιτς είναι και πολύ καλή τενίστρια. Η μήπως ήταν; Οι μέρες που οι νεαρή Σέρβα ατένιζε από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μοιάζουν μακρινές. Η Ιβάνοβιτς έζησε κάποιες στιγμές αγωνιστικής ανάτασης στο Αμερικανικό Γκραν Σλαμ, μέχρι να πέσει...
πάνω στη μητέρα Κιμ Κλάιστερς και να τερματίσει την πορεία της στο τουρνουά.
Η Βελγίδα κάτοχος του US Open, έδειξε στην Ιβάνοβιτς πως θέλει πολύ προσπάθεια για να της πάρει τα πρωτεία, τα οποία με τόσο κόπο κατέκτησε μετά την επιστροφή της στα κορτ. Στην πραγματικότητα η Κλάιστερς είναι μητέρα, αλλά «παιδάκι» το απόγευμα της Κυριακής έμοιαζε η Άννα Ιβάνοβιτς. Μόλις τρία games κατάφερε να πάρει η Σέρβα απέναντι στην έμπειρη Βελγίδα, με συνέπεια να γνωρίσει τον αποκλεισμό από τους «16» της διοργάνωσης (6-2, 6-1).
Δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0 (7-6, 6-3) πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Αμερικανικού Γκραν Σλαμ η Βένους Γουίλιαμς. Η Πιρς τη δυσκόλεψε αρκετά, αλλά παίζοντας κατά διαστήματα το τένις που ξέρει, η αδερφή της Σερένα χαμογέλασε στο τέλος.
Στους Άντρες, ο Βερντάσκο έκανε τον Αργεντινό Ναλμπάντιαν να αναπολεί τις παλιές καλές του μέρες, αφού τον απέκλεισε με 3-1 σετ (6-2, 3-6, 6-3, 6-2). Μόνο στα πρώτα games ήταν ανταγωνιστικός ο Γκιμένο απέναντι στον Φερέρ. Ο Ισπανός πήρε το εισιτήριο για τους «8» με 3-0 σετ (7-6, 6-2, 6-2)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...