Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Στη "φάκα" έξι μοντέλα - πορνοστάρ του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης

Στην κατοχή της Mira βρέθηκαν ατζέντες με ονόματα γόνων και επιχειρηματιών
Τα πιο διάσημα και «ισχυρά χαρτιά» του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης, του περιβόητου «Μόνικα», που έπεσαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια...

των ελληνικών διωκτικών αρχών αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso της Κυριακής».
Από τις αρχές Μαΐου του 2010 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου οι έμπειροι άνδρες της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν βάλει στόχο να «ξεδοντιάσουν» τον περιβόητο μαστροπό, έχουν καταφέρει να πιάσουν στα δίχτυα τους είκοσι τρεις πανέμορφες «πεταλουδίτσες». Ωστόσο, όπως εκτιμούν οι διωκτικές αρχές, τουλάχιστον έξι συλλήψεις από αυτές πόνεσαν ιδιαίτερα τον «Μόνικα», καθώς θεωρούνται έξι δυνατά «χτυπήματα» κατά του πολυδαίδαλου κυκλώματος που έχει δημιουργήσει σε όλη την Ευρώπη ο Τσέχος μαστροπός.
Πρόκειται για τα «διαμάντια» του, τα κορίτσια που του απέδιδαν κάθε μήνα τα διπλάσια από τις υπόλοιπες και γέμιζαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί στην Ελβετία με δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Ετσι, όταν οι ελληνικές αρχές άρχισαν να πιάνουν μία μία τις «πεταλουδίτσες» που είχε στείλει στη χώρα μας για να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους σε ευκατάστατους κυρίους με παχυλά πορτοφόλια και «περίεργα» γούστα, ο «Μόνικα» άρχισε για πρώτη φορά να νιώθει το φως να μπαίνει στον σκοτεινό του λαβύρινθο.
Και τα έξι κορίτσια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso της Κυριακής», είναι εντυπωσιακά, με τέλειες αναλογίες και πανέμορφα χαρακτηριστικά. Μοντέλα και γνωστές πορνοστάρ που με μια βαλίτσα στο χέρι γυρνούν τον κόσμο προσφέροντας στιγμές απόλαυσης και ηδονής...
Εξάρθρωση βήμα βήμα
1) Το πρώτο καίριο χτύπημα δόθηκε στις 14 ΜΜαΐου, όταν στα δίχτυα των αστυνομικών πιάστηκε η καυτή Λίζα, η 25χρονη Γαλλίδα πορνοστάρ Λίζα Ντελ Σιέρα και παρτενέρ του επίσης πορνοστάρ Ιαν Σκοτ, που είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει μέρος σε έκθεση ερωτικών ειδών... Η... αδυναμία του «Μόνικα», το κορίτσι που του εξασφάλιζε κάθε μήνα αρκετές χιλιάδες ευρώ συνελήφθη σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες, με τους οποίους είχε κλείσει ραντεβού μέσω γνωστής ροζ ιστοσελίδας του Internet. Η σύλληψη της εντυπωσιακής Γαλλίδας προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, πλήγμα στο κύκλωμα του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης, καθώς τα ραντεβού έτρεχαν και έπρεπε πάση θυσία να καλυφθούν. Ετσι, αποφάσισε να εξυπηρετήσει το ελληνικό κοινό στέλνοντας στη χώρα μας ό,τι καλύτερο διέθετε...
Aurora και Lolita
2) Στις 26 Αυγούστου έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δύο εντυπωσιακές, νεαρές, ξανθές γυναίκες ρωσικής καταγωγής, οι οποίες δεν μπόρεσαν όσο κι αν προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητες. Οι καλλονές κατευθύνθηκαν αμέσως σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου είχαν νοικιάσει πολυτελή σουίτα, και αμέσως έπιασαν «δουλειά», καθώς έπρεπε μέσα σε δύο μόνον εβδομάδες να εξυπηρετήσουν δεκάδες ραντεβού έναντι αδράς αμοιβής, που κυμαινόταν ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη από 1.000 έως και 1.800 ευρώ.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όμως, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι του «Μόνικα» και των συνεργατών του, αξιοποιώντας πληροφορίες έφθασαν στα ίχνη τους και έτσι αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη-επιχειρηματία μετέβη από τους πρώτους στο ξενοδοχείο. Μόλις τα μοντέλα πήραν τα προσημειωμένα χρήματα, στόλισαν και αυτές τα χέρια τους με χειροπέδες. Πρόκειται για την Aurora ηλικίας 22 ετών, με ύψος 1,70, η οποία μαζί με την κολλητή της Lolita, επίσης 22 ετών, με ύψος 1,68 και μόλις 50 κιλά διαφήμιζαν τα κάλλη τους και τις υπηρεσίες τους σε ροζ ιστοσελίδα του Internet. Με τη σύλληψη των δύο κοριτσιών ο «Μόνικα» ένιωσε την καυτή ανάσα των αστυνομικών στο πετσί του, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη είδε τις «στρωμένες» δουλειές να καταστρέφονται.
Dina και Kostancia
3) Δεν το έβαλε όμως κάτω και έτσι στις 14 Σεπτεμβρίου εθεάθησαν στην Ελλάδα άλλες δύο εντυπωσιακές καλλονές και διάσημες πορνοστάρ στις χώρες του Πρώην Ανατολικού Μπλοκ και όχι μόνο. Πρόκειται για τις Dina και Kostancia, οι οποίες και αυτές δεν πρόλαβαν να βγάλουν σχεδόν ούτε ευρώ από τα ερωτικά τους ραντεβού.
Η Dina, ηλικίας μόλις 19 ετών, μελαχρινή, με ασιατικά χαρακτηριστικά, και η Ρωσίδα φίλη της, η Kostancia, 27 ετών και με ύψος 1,73, θεωρούνταν από το κύκλωμα οι πιο περιζήτητες και ακριβοπληρωμένες «πεταλουδίτσες» του μαστροπού, με πελάτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τα δύο νεαρά κορίτσια συνελήφθησαν επίσης σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών να εκδίδονται έναντι αδράς αμοιβής, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, τουλάχιστον για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο βρίσκονταν στη Μύκονο προκειμένου να εξυπηρετήσουν διάσημους και φημισμένους πελάτες τους.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ατζέντες, οι οποίες περιέχουν ονόματα γόνων επιχειρηματιών της χώρας μας, που πλήρωναν αδρά για μία ώρα συντροφιάς με τις εντυπωσιακές πορνοστάρ.
Επαιρνε 1.800 ευρώ!
4) Ωστόσο, τα σφοδρά χτυπήματα κατά του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγα 24ωρα μετά, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο καρτέρι που είχαν στήσει οι άνδρες του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος έπεσε και η πανέμορφη Mira. Η 25χρονη πορνοστάρ με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ύψος 1,70 έκανε το λάθος να δεχθεί στη σουίτα της έναν αστυνομικό-πελάτη και να εισπράξει τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχαν συμφωνηθεί και άγγιζαν τα 1.800 ευρώ. Και η Mira το καλοκαίρι είχε βρεθεί στο Νησί των Ανέμων, ενώ, όπως προέκυψε από τα ταξιδιωτικά της έγγραφα αλλά και από τη ροζ ατζέντα της, είχε έρθει και στο παρελθόν στη χώρα μας, όπου είχε φανατικούς πελάτες.
ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ;
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο Τσέχος μαστροπός δεν θα το βάλει εύκολα κάτω και σύντομα, αν δεν το έχει ήδη κάνει, αναμένεται να στείλει και άλλες καλλονές στη χώρα μας. Για τον λόγο αυτόν, οι αστυνομικοί βρίσκονται σε ετοιμότητα και παρακολουθούν τις κινήσεις του. Αλλωστε, το μεγάλο στοίχημα γι' αυτούς είναι η σύλληψη του μαστροπού, που καταφέρνει πάντα να ξεγλιστρά την τελευταία στιγμή από τα χέρια τους και να βρίσκει καταφύγιο σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.


Dete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...