Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τα Ζώδια για σήμερα ...

ΚΡΙΟΣ

Εξετάστε με λεπτομέρεια κάθε πληροφορία που σας δίνουν οι άλλοι και μην είστε εύπιστοι σε όσα σας λένε. Κάποιο άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον στηρίζει τα σχέδιά σας. Νέες συμφωνίες
στο προσκήνιο. Η αυτοπεποίθηση που νιώθετε θα περιορίσει τα εμπόδια. Η ανυπομονησία χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και θα πρέπει να την προσέξετε ιδιαίτερα. Γεμίστε την καθημερινότητά σας με νέες δραστηριότητες για να αποφύγετε την καθημερινή ανία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανική μέρα σήμερα να προγραμματίσετε ή ακόμη και να σταθεροποιήσετε κάποια πολυπόθητα σχέδια. Προσέξτε τη σημερινή μέρα τη σχέση με το σύντροφό σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας. Οι πιθανότητες τριβών είναι πολλές για να μη ληφθούν υπόψη. Δύσκολη και η σημερινή μέρα, η οποία επηρεάζεται από τη χθεσινή για σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως σήμερα να δείτε κάποιες σχέσεις σας να αλλάζουν μορφή. Επικρατεί ένα είδος ανταγωνισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα θα σας κάνουν ιδιαίτερα μαχητικούς για την κατάκτηση των προσδοκιών σας. Η δύναμη, η ενέργεια και το πάθος θα χαρακτηρίζουν την κάθε σας κίνηση και θα επικρατούν στην ατμόσφαιρα. Με τη διαίσθησή σας θα καταφέρετε να αποφύγετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο χώρο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σήμερα ευνοεί την επίλυση διαφωνιών και παρεξηγήσεων που αφορούν τις φιλικές σας σχέσεις. Αξιοποιήστε το ευνοϊκό κλίμα που προδιαγράφεται. Η σημερινή μέρα δέχεται την ευνοϊκή επιρροή της χθεσινής καθώς πολλά προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και μην βιάζεστε , απλά στηριχτείτε στις πρωτοποριακές σας ιδέες.

ΛΕΩΝ

Κάποια σχέδια σήμερα να έχουν θετική κατάληξη, εφόσον στηρίζονται σε γερές βάσεις. Αποφασίστε με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Η συναισθηματική φόρτιση κάποιες φορές θολώνει την κρίση και δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα και με τα θέματα του συντρόφου σας. Η μέρα ευνοεί τη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι λύσεις για την επέκταση των οικονομικών σας ανεβάζουν την ψυχολογική σας διάθεση. Και σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα, καθώς υπάρχει εύνοια στον τομέα. Ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγει στον ορίζοντα. Νέες εμπειρίες στο προσκήνιο, που θα σας ανανεώσουν και θα σας τονώσουν το ηθικό.

ΖΥΓΟΣ

Διασφαλίστε σήμερα τις προϋποθέσεις και χειριστείτε με συνέπεια τα δεδομένα, για να δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται. Υλοποίηση στόχων, σχεδίων, και προσδοκιών. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σας και μια νέα πορεία ζωής, που τόσο πολύ επιθυμείτε είναι πλέον στο χέρι σας να γίνει πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκή η σημερινή μέσα για να κλείσετε οικογενειακές εκκρεμότητες οι οποίες θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Περιοριστείτε και φροντίστε να είστε πιο μαζεμένοι οικονομικά, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Όλα τα πράγματα θέλουν την κατάλληλη στιγμή. Συγκρατήστε την ανυπομονησία που σας διακατέχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τάξη και οργάνωση ο φόρτος της εργασίας σας μπορεί να αρχίσει να μειώνεται αν δουλεύετε πιο συστηματικά. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείσετε κάποιους δύστροπους συνεργάτες σας. Αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις, οι οποίες σας ρίχνουν ψυχολογικά και χαλάνε την διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες δοσοληψίες θα κάνουν την καθημερινότητα σας πιο δημιουργική και θα σας χαρίσουν πάλι την αισιοδοξία. Πειραματιστείτε με πρωτοποριακές μεθόδους και περιορίστε τα όρια της αντοχής σας στο κατεστημένο. Σήμερα κλείνετε έναν κύκλο ζωής ο οποίος αφορά τις σχέσεις σας ή κάποιους συνεργάτες σας οι οποίοι σας απασχόλησαν έντονα το προηγούμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι ευνοϊκή η μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποια ευαίσθητα θέματα ίσως επηρεάζουν την επαγγελματική σας σταθερότητα. Κάποια απ’ αυτά ίσως αφορούν και τον οικογενειακό σας τομέα. Ανυπόμονους σας βρίσκει η σημερινή μέρα για πράγματα που έχετε ήδη στο προσκήνιο και αφορούντα οικονομικά σας ζητήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε και να αποφύγετε τις διενέξεις. Με την διαίσθηση που διαθέτετε μπορείτε να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μπορείτε να κλείσετε κάθε είδους εκκρεμότητες σήμερα, εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...