Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Πράσινη» πρωτοβουλία




Δωρεάν βόλτα με τα ποδήλατα της ΤΡΑΜ Α.Ε. θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι πολίτες αύριο, Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, στο πλαίσιο του προγράμματος «τραμ – ποδήλατο, παράλληλες διαδρομές».

Το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε συνεργασία με τη Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του Ε.Μ.Π, έλαβαν την πρωτοβουλία αυτή, με σκοπό να προτείνει και να προωθήσει εναλλακτικές μορφές μετακίνησης των πολιτών.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στις ενέργειες που πραγματοποιούν φορείς και οργανισμοί για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, και σε πρώτη φάση θα εφαρμοστεί πιλοτικά από τις 22 Σεπτεμβρίου (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο) έως τις 31 Οκτωβρίου.

Από αύριο, θα υπάρχει περίπτερο της ΤΡΑΜ Α.Ε εγκατεστημένο στην κεντρική είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου (απέναντι από τη στάση τραμ «ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ»), απ’ όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας θα μπορούν να παραλαμβάνουν ποδήλατα και κράνη.

Η διάθεση των ποδηλάτων θα γίνεται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως 19:00, και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως 15:00.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...