Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεονώρα Μελέτη Μια πρεμιέρα με πολλά υπονοούμενα!

Μ' ένα κόκκινο φόρεμα, κόκκινες γόβες και κόκκινο κραγιόν εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της εκπομπής της, «Πρωινή Μελέτη», και καλωσόρισε το κοινό με το γνωστό της χιούμορ και αμέσως μετά σύστησε τους ανθρώπους που θα βρίσκονται μαζί της στο πάνελ — τον Γιώργο Κασπίρη, την Τζωρτέλα Κόσιαβα, τον Σπύρο Σιγούρο και τη Φλωρίντα Πετροτσέλι, οι οποίοι βρίσκονταν στην παρέα και πέρσι ενώ υποδέχτηκε και το νέο μέλος, τη Δήμητρα Καλφούτζου.

«Καλή σας ημέρα, τα κοκόρια λάλησαν, τα ξυπνητήρια χτύπησαν,
τα σχολεία άνοιξαν όπως και η "Πρωινή Μελέτη" και σας περιμένουμε σ’ αυτό το υπέρλαμπρο πλατό. Όπως βλέπετε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ελπίζουμε να περάσατε πολύ καλά το καλοκαίρι σας. Έχουμε πολλά να πούμε, γιατί είχαμε μεγάλο διάστημα απουσίας, αλλά έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας, καλώς εχόντων των πραγμάτων, γιατί σ' αυτή τη ζωή ποτέ δεν ξέρεις. Φέτος ξεκινάμε 7.30 το πρωί, 10 λεπτά δηλαδή νωρίτερα, γιατί τα χρειαζόμαστε για να διανύσουμε το πλατό, όχι γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα για κάποιον άλλο λόγο» ήταν τα πρώτα λόγια της Ελεονώρας.

Την έκπληξη έκανε ο Θέμης Μάλλης, που άφησε για λίγο τη θέση του στο κοντρόλ και εμφανίστηκε στην οθόνη, για να μεταδώσει ειδήσεις επικαιρότητας. Κάτι που θα συμβαίνει καθημερινά, όπως ενημέρωσαν τους τηλεθεατές.



Ποδαρικό στην εκπομπή έκανε η Χριστίνα Λαμπίρη, όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες, ώστε να διαψεύσουν και από κοινού τις φήμες που τις ήθελαν να είναι τσακωμένες. Η Ελεονώρα την υποδέχτηκε φορώντας ένα γάντι του μποξ, σαρκάζοντας τα δημοσιεύματα που θέλουν τις δύο παρουσιάστριες στα «μαχαίρια».

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρήκε την ευκαιρία να διαψεύσει και τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι έχει «σκάσει» που η Τατιάνα Στεφανίδου πήγε στο Star. «Έχω γίνει έξαλλη, δεν ξέρω τι δουλειά έχει στο κανάλι μας η Στεφανίδου», είπε η Χριστίνα αστειευόμενη και πρόσθεσε: «Δυστυχώς το κακό πουλάει, αν μπορούσαν να καταλάβουν το backstage μιας εκπομπής και ότι δεν είμαστε το "Sex and the City", όπου μετά τη δουλειά θα πάμε να φάμε και να πιούμε κοκτέιλς, ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Προφανώς, δεν είμαστε κολλητές με την Τατιάνα. Κάνουμε τη δουλειά μας. Από εκεί και πέρα, η κάθε μια από εμάς έχει τη ζωή της. Χάρηκα πολύ πάντως που ήρθε η Τατιάνα στο Star. Επαγγελματικά εννοώ. Άλλωστε, πιο πολύ με συμφέρει να είναι στο κανάλι μου, παρά απέναντι», εξήγησε η ίδια.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και τη στάση της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας ότι έχει αλλάξει. «Δεν είναι το κορίτσι που ήταν πριν, ανοιχτό σε όλα. Πλέον το κάνει πιο ελεγχόμενο», παρατήρησε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...