Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Λυριτζής - Οικονόμου «Οι πολίτες μας ανεβάζουν ή μας στέλνουν σπίτι μας »

Πέρσι μετακόμισαν από την ΕΡΤ στο ΣΚΑΪ, έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας στη δημόσια τηλεόραση. Με αφορμή το ξεκίνημα της δεύτερης χρονιάς τους στην ιδιωτική δίνουν συνέντευξη στη «Real Life».
Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, όπως επισημαίνουν και οι δύο παρουσιαστές.

Βασίλης Λυριτζής: «Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος και μάλιστα
αποκτά ιδιαίτερη σημασία τώρα με τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζει η χώρα μας. Ενημέρωση σε βάθος, άποψη για τα γεγονότα».

Δημήτρης Οικονόμου: «Ουσιαστικά τώρα άρχισε το συμβόλαιό μας με το ΣΚΑΪ και αυτή είναι η πρώτη μας χρονιά. Αυτό δεν αλλάζει το στόχο: ενημέρωση με εγκυρότητα και σοβαρότητα, χωρίς ακρότητες, εντυπωσιασμούς και φτηνούς λαϊκισμούς».
Ταυτόχρονα, απαντούν σε όσους τους προέβλεπαν δύσκολες μέρες:

Βασίλης Λυριτζής: «Όλοι όσοι πιστεύουν ότι η δική τους επιτυχία είναι η αποτυχία των άλλων... Δεν με αφορούν και νομίζω δεν αφορούν κανέναν».

Δημήτρης Οικονόμου: «Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, τι προέβλεπαν για μας και, πραγματικά, με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Οι πολίτες είναι αυτοί που μας κρίνουν και μας αξιολογούν συνεχώς. Αυτοί μας ανεβάζουν ή μας στέλνουν σπίτι μας».

Και οι δύο δηλώνουν πως δεν ασχολούνται με τα νούμερα τηλεθέασης:

Βασίλης Λυριτζής: «Η τηλεθέαση αφορά κυρίως το εμπορικό τμήμα του σταθμού».

Δημήτρης Οικονόμου: «Η τηλεθέαση είναι ένα σημαντικό εργαλείο που πρέπει να παρακολουθείς καθημερινά, αλλά δεν πρέπει να καθορίζει τις επιλογές σου».


Έχουν δεχτεί πρόταση για κάτι άλλο εκτός από το πρωινό;

Βασίλης Λυριτζής: «Σκεφτόμαστε κάτι, αλλά δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα τη φόρμα και το περιεχόμενο».

Δημήτρης Οικονόμου: «Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μας. Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος. Ας το κρατήσουμε κι αυτό».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...