Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Για ανθρώπινη πόλη

Για μια πόλη η οποία θα αρέσει στους πολίτες να ζούνε και να εργάζονται έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, μετά το "χρίσμα" που πήρε και από το ΠΑΣΟΚ.
"Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε...

για να φτιάξουμε από την αρχή μια πόλη στην οποία θα μας αρέσει να ζούμε και να εργαζόμαστε". Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, στην πρώτη του δήλωσή μετά την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από το ΠΑΣΟΚ .
Ο κ. Καμίνης σημειώνει ότι οι άνθρωποι που θα κληθούν τον Νοέμβρη να αναλάβουν τις τύχες της Αθήνας θα παραλάβουν μια πόλη σε κρίση, σε όλα τα επίπεδα. Κρίση οικονομική, διοικητική, κυρίως όμως κρίση αντιπροσώπευσης. Μέσα σ' αυτές τις αντίξοες συνθήκες, η νέα δημοτική αρχή καλείται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε η Αθήνα να αναγεννηθεί.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα να παρουσιάσει στους πολίτες της Αθήνας ένα συγκροτημένο και ρεαλιστικό σχέδιο για τη σωτηρία της πόλης, το οποίο θα υποστηρίξουν ικανοί επιστήμονες, φορείς και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.
Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη αυτή η συμπαράταξη δυνάμεων για την Αθήνα βρίσκει την απαραίτητη υποστήριξη και από πολιτικές δυνάμεις της χώρας και διαμορφώνει "ένα ρεύμα δυναμικό και δημιουργικό, ένα ρεύμα πλειοψηφικό, που καλείται να υπερβεί τις στενές κομματικές περιχαρακώσεις".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...