Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ζώδια...

e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Παρά την κούραση που βιώνετε το τελευταίο διάστημα, η ζωτικότητα σας θα είναι αρκετά έντονη ώστε να
διευθετήσετε αρκετές υποχρεώσεις και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η οικονομική σας κατάσταση σε σχέση με τρίτους μπορεί να σας οδηγήσει σε παράτολμες ενέργειες, που το πλανητικό σκηνικό όμως δεν βοηθάει να βγείτε ωφελημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή ημέρα , μια δυσάρεστη έκπληξη σας περιμένει από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας αγχώσει και πιθανόν να σας απογοητεύσει κιόλας. Για να γίνει ευχάριστη η καθημερινότητα σας επιδιώξτε να βρεθείτε με άτομα που σας ΄΄ταξιδεύουν΄΄ και σας χαλαρώνουν, διαφορετικά δεν θα τη βγάλετε καθαρή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οικογενειακές έννοιες αλλά και αναπάντεχα νέα στον επαγγελματικό σας τομέα προβλέπονται για σήμερα. Μαζευτείτε σπίτι σας και δείξτε ενδιαφέρον τόσο στην οικογένεια σας όσο και στην ησυχία της ψυχής σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και λόγω έντονου στρες , να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχετε πολλές πιθανότητες κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να σας αποδιοργανώσει ή στην χειρότερη περίπτωση να σας απογοητεύσει. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού υπόσχεται πολύ ευχάριστες επικοινωνίες, αποδράσεις και καλές προοπτικές με το άλλο φύλο. Επίσης μπορεί να αισθανθείτε τυχεροί ή ευνοούμενοι γιατί μια οικονομική συμφωνία θα ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες πρακτικής φύσης, αλλά με τη βοήθεια του Άρη στον Σκορπιό και του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε ανώδυνα. Θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας και τη φυσική σας ενέργεια. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας, να πάρετε κοινές αποφάσεις και να σχεδιάσετε τα όνειρα του επερχόμενου Φθινοπώρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μικρές αναστατώσεις και διαφωνίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας χαλάσουν σήμερα το κέφι. Ο σύντροφος σας θα σας οδηγήσει σε παράλληλο σύμπαν με την όρεξη του για ονειροβατήσεις και εσείς δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε από το να τον ακολουθήσετε. Μιλήστε για όσα σας βασανίζουν σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και είναι βέβαιο ότι θα σας καταλάβει.

ΖΥΓΟΣ

Τα διλήμματα που θα δημιουργηθούν σήμερα σε συζητήσεις ή συμφωνίες περί οικονομικών ζητημάτων θα ξεκαθαριστούν εύκολα, αφού κάποιος θα υπάρξει ο απομηχανής θεός και θα είναι πρόθυμος να σας διαφωτίσει. Μια αναστάτωση που θα έχετε πάνω σε μια συνεργασία θα σας φέρει κάποιο μήνυμα που θα είναι μακροπρόθεσμα σημαντικό και καλό για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και ενδιαφέρουσα και αγχωτική θα είναι η σημερινή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς, γιατί από τη μία σας παροτρύνει να κυνηγήσετε ένα σχέδιο σας και από την άλλη τα εμπόδια της καθημερινότητας σας φρενάρουν. Καλά θα κάνετε να αισιοδοξείτε με τη θέση του Ερμή στην Παρθένο, τόσο στα επικοινωνιακά σας θέματα όσο και στην οικονομική σας κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή ημέρα να προωθήσετε ένα σημαντικό σας σχέδιο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο κι αν υπάρχουν άτομα που δεν είναι απόλυτα σύμφωνα με αυτό. Η επαγγελματική σας ζωή κυλάει μέσα από ευχάριστες συναντήσεις και μικρά ξαφνιάσματα, που σας αναπρογραμματίζουν λίγο. Μην τους δίνετε εκτεταμένη σημασία γιατί δεν αξίζει τον κόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανόν κάποιος στόχος σας τη σημερινή ημέρα να μπλοκαριστεί από τις πληροφορίες που θα πάρετε από άτομο μέσα από το χώρο της δουλειάς σας. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και τους ανθρώπους τους οποίους εκτιμάτε για την σωστή τους κρίση και μην βαλθείτε να ρίξετε τη διάθεση σας λόγω αναβλητικότητας κάποιων συνεργατών ή συναδέλφων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα προκύψουν κάποιοι εκνευρισμοί σε συλλογική δουλειά, όμως η ονειρική σας διάθεση δεν θα τους αφήσει να κυριαρχήσουν. Καλή ιδέα είναι να απομονωθείτε γιατί πρώτον θα ξεκουραστείτε και δεύτερον θα τα βρείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Άλλωστε η σημερινή Σελήνη στους Ιχθείς είναι κατάλληλη για τέτοιες είδους συμπεριφορές.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να μιλήσετε για εσάς και για όλα όσα σας απασχολούν και ίσως αυτό γίνει εν θερμώ και όχι κάτω από κατάλληλες προϋποθέσεις. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα λόγια σας γιατί στο τέλος μπορεί να βρεθείτε να κλαίτε μόνοι σας και τότε η στεναχώρια και η μοναξιά θα είναι αβάσταχτη.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...