Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τζέσικα Άλμπα: Στηρίζει την Λίντσεϊ Λόχαν

Μία μόλις εβδομάδα μετά από το τελευταίο συμβάν με την τροχαία στο οποίο εμπλέχτηκε η Λίντσεϊ Λόχαν, επειδή πέρασε ένα κόκκινο φανάρι και παρέσυρε ένα παιδικό καροτσάκι, όλα δείχνουν
πως θα ξανά έχει προβλήματα με την αστυνομία. Στο πλευρό της όμως αυτή την φορά έχει την Τζέσικα Άλμπα

Στο πλάι της φαίνεται να βρίσκεται όμως η γνωστή ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα η οποία την χαρακτηρίζει «καταπληκτική» και συμπλήρωσε, «η Λόχαν είναι καταπληκτική και το γεγονός πως μπορεί και αυτοσαρκάζεται την κάνει ακόμα καλύτερη».

Καθώς προτείνει στον κόσμο να σκέφτεται περισσότερο την καριέρα της Λόχαν παρά την προσωπική της ζωή. «H ταινία "Mean Girls" είναι πλέον κλασική στο είδος της. Πιστεύω πως οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρωθούν περισσότερο στην καριέρα των ηθοποιών παρά στην προσωπική τους ζωή γιατί δεν είναι δική τoυς υπόθεση. Όλοι μας περνάμε τα δικά μας προβλήματα».

Ήταν μέρος της καθημερινότητας της Λίντσεϊ να βγει με το αυτοκίνητο της για ψώνια στην κεντρική αγορά του Λος Άντζελες. Σύμφωνα όμως με το RadarOnline, η γνωστή ηθοποιός χτύπησε ένα καροτσάκι ενός παιδιού με το αυτοκίνητο της καθώς περνούσε με κόκκινο τον δρόμο και συνέχισε την πορεία της. Ο φωτογράφος Austin Visschedyk δήλωσε πως ενώ εκείνος φώναξε «τι κάνεις;» η ηθοποιός μετά από κάποιες στιγμές σιωπής απάντησε, «τους είδα αλλά και εκείνοι δεν μετακινήθηκαν ούτε χιλιοστό» και εκείνη συνέχισε να οδηγεί κανονικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...