Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκινάει η προπώληση για τις «Νύχτες Πρεμιέρας»

Την Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η προπώληση των καρτών διαρκείας για τις «Νύχτες Πρεμιέρας», το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, που θα διαρκέσει από τις 15 ως τις 26 του μήνα. Δύο μέρες αργότερα, ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων.
Η τιμή του εισιτηρίου...
διατηρείται και φέτος στα έξι ευρώ, ενώ οι πρωινές προβολές θα κοστίζουν τέσσερα ευρώ για το κοινό.
Εκτός αυτού, θα κυκλοφορήσουν κάρτες διαρκείας των 10 και 25 προβολών, ενώ φέτος θα διατεθούν και κάρτες των 20 προβολών, πάντα με την σταθερή έκπτωση της τάξης του 50% ανά προβολή.
Συγκεκριμένα, οι κάρτες διαρκείας των 10 προβολών θα πωλούνται προς 35 ευρώ, οι κάρτες των 20 προβολών προς 60 ευρώ και αυτές των 25 προβολών προς 75 ευρώ η μία.
Η προπώληση των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 15:00 το μεσημέρι, δίνοντας δύο μέρες περιθώριο στην αποκλειστική πώληση καρτών. Οι αγοραστές των μεγάλων καρτών θα παίρνουν και ένα κουπόνι για να παραλάβουν την πρόσκληση της πρεμιέρας καθώς επίσης και έναν κατάλογο του Φεστιβάλ. Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας.
Επιπλέον, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από το κέντρο της Αθήνας και για τους τέσσερις κινηματογράφους του φεστιβάλ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να οργανώσουν ευκολότερα τους μαραθώνιους των προβολών τους.
Συγκεκριμένα, για τις προβολές των αιθουσών Δαναός Ι, ΙΙ, θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα εισιτήρια από ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24).
H ανάρτηση του αναλυτικού προγράμματος προβολών του Φεστιβάλ, θα γίνει στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 12.10, ημέρα της Συνέντευξης Τύπου.
Η επίσημη πρεμιέρα του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου, με προβολή της ταινίας «Τα Παιδιά Είναι Εντάξει» (The Kids Are Alright) της Λίζα Τσολοντένκο (είσοδος μόνο με προσκλήσεις).
Οι Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, με την τελετή λήξης, την απονομή των βραβείων για το Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα και το Διαγωνιστικό τμήμα Μουσική & Φιλμ και την προβολή της ταινίας «Θα Γνωρίσεις Έναν Ψηλό Μελαχρινό Άνδρα» (You will meet a tall dark stranger) του Γούντι Άλλεν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...