Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σκόκο: «Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να μείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Νάτσο Σκόκο μετά το πέρας της αναμέτρησης με τη Χάιντουκ Σπλιτ.
Ο Νάτσο Σκόκο υποστήριξε ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. «Έχω διάθεση να παραμείνω και μάλιστα μεγάλη, αλλά πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο, για το τι θα γίνει με τις διαπραγματεύσεις πάρτε τηλέφωνο τον
εκπρόσωπό μου. Έχουμε τη διάθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το καλό είναι πως μετά την ήττα με την Κέρκυρα επανήλθαμε και είμαστε αποδοτικοί. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και αυτό είναι που έχει σημασία», για να δικαιολογήσει εν συνεχεία τους λόγους που άλλαξε στάση. Πέρσι ήμασταν εκτός στόχων από νωρίς, ενώ φέτος έχουμε την ελπίδα». Όσο για το παιχνίδι με τη Χάιντουκ τόνισε: «Πιστεύω ότι μπήκαμε καλά, μας επηρέασε λίγο το γκολ που δεχθήκαμε, όμως το επιπλέον γκολ που πετύχαμε, μας έφερε ηρεμία».


Από εκεί και πέρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν δίκαια στη νίκη με βάση την απόδοσή τους από το 45' και μετά. «Είχαμε απέναντι μας έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η Χάιντουκ είναι πολύ καλή ομάδα, έκλεισε τους χώρους και είχε καλή τακτική. Μας αιφνιδίασε μετά το γκολ και δεν μπορέσαμε να τους ξεκλειδώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, ήμασταν αποφασισμένοι, ανεβάσαμε ρυθμούς και φτάσαμε δίκαια στη νίκη», τόνισε ο έμπειρος φορ, που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:


«Θα ξεκουραστούμε όσο μπορούμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαρές και πανηγύρια. Έχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή απέναντι σε μία καλή ομάδα και πολύ καλό προπονητή που μας έχει μελετήσει».


Γρηγόρης Μάκος: «Κάναμε καλό ξεκίνημα στο ματς, αλλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Χάιντουκ ήταν καλύτερη. Στην επανάληψη εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δεν είμαστε ακόμα τόσο καλοί, αλλά τα τρία γκολ και οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί. Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό, ειδικά εντός έδρας. Πάμε στο δεύτερο ματς με τη Ζενίτ με δύσκολη ομάδα και σε δύσκολη έδρα. Πιστεύω εβδομάδα με την εβδομάδα θα βελτιωνόμαστε. Φέτος κάνουμε καλή προσπάθεια και είμαστε όλοι από την αρχή μαζί. Αν είμαστε όπως στο δεύτερο ημίχρονο και με τη Ζενίτ θα πάμε καλά».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...