Σελίδες
Αρχική σελίδα
Facebook
Twitter
Καιρός
Περίπτερο
Newsletter
Contact
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010
Αχινός, το δικό μας χαβιάρι
Δεν θέλει πολλά, λίγο λάδι, λίγο λεμόνι, ψωμί και δεν υπάρχει καλύτερος μεζές.
Αλλά απαιτεί κόπο και μεγάλη
προσπάθεια για να τον βγάλεις και να τον καθαρίσεις».
O 44χρονος Χρήστος Ζέππος είναι επαγγελματίας ψαράς και ένας από τους λίγους σε όλη τη Δυτική Κρήτη που έχουν άδεια αλιείας αχινού.
Πηγή: i-diadromi.blogspot
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα