Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Το ιστορικό φιλί της ελληνικής TV!

Κάποτε δεν το φανταζόμαστε...
Κάποτε μπορεί να το χρησιμοποιούσαμε και ως ανέκδοτο...
Τα ονόματα «Ρούλα Κορομηλά» και «Ελένη Μενεγάκη» έμπαιναν στα περιοδικά μόνο με ένα VS ανάμεσα!
Ήταν «αντίπαλες» τότε, γιατί η Ελένη διαδέχθηκε τη Ρούλα στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1!
Θα μου πείτε βέβαια ότι η Ρούλα είχε «κρεμάσει» από τον ΑΝΤ1 για να υπηρετήσει το πλατινένιο εκείνο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το MEGA...

Τι να γίνει όμως που ο καιρός μετά τις έφερε αντίπαλες...
Τι να γίνει που και οι δυο ήταν ξανθές με γαλανά μάτια και δημιούργησαν το «είδωλο» της ελληνίδας παρουσιάστριας, με αποτέλεσμα τα μικρά κοριτσάκια να χωρίζονται σε fan της Κορομηλά και fan της Μενεγάκη, όπως κάνουν τώρα με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.
Πόσο άραγε είχε επηρεαστεί η Ελένη Μενεγάκη από τη Ρούλα Κορομηλά για να συνεχίσει να παρουσιάζει τον «Πρωινό Καφέ»; Αναρωτιόντουσαν τότε τα έντυπα και προσπαθούσαν να βρουν τις ομοιότητες...
Η πρώτη, μετά από δεκαετία και βάλε, δημόσια συνάντησή τους ήταν στα μέσα της σεζόν που πέρασε, αλλά μέσα σε πλατό και λίγο από απόσταση...
Ήταν πρόσφατα, όταν η Ελένη κάθισε στις κερκίδες του «Greek Idol», το οποίο παρουσίασε η Ρούλα, για να τη χειροκροτήσει φυσικά και να πει κι έναν καλό λόγο για τη μεγάλη επιστροφή του «Γκάλη των παρουσιαστριών», όπως πολλοί χαρακτηρίζουν την Κορομηλά.
Άλλωστε, η Ελένη, από τη μέρα που πήγε στον ALPHA και βαδίζει ίσως και κάτω από τις υποδείξεις της Ρούλας, η οποία είναι εδώ και πέντε χρόνια πίσω από τις κάμερες του σταθμού, λέει τα καλύτερα.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά την προσκαλούσε η Ελένη, όποτε το έφερνε η κουβέντα, στον «Καφέ» της...
Αυτά τα δημόσια ίσως «ευχαριστώ» ή ακόμη και «συγγνώμη» για κάποιες δηλώσεις της, η Ρούλα τα άκουγε και ανταπέδωσε σήμερα.
Άνοιξε τα χέρια της και υποδέχτηκε την Ελενίτσα, στο τραπέζι, μετά τη βάπτιση του γιου της διευθύντριας δημοσίων σχέσεων του ALPHA, Έρσης Βότση. Η Ελένη έσκυψε, τη φίλησε και της είπε πάλι τα καλύτερα!
Οι δυο ξανθές γαλανομάτες παρουσιάστριες - πρότυπα αντάλλαξαν τις φιλοφρονήσεις τους και κάθισαν δίπλα για να πουν δυο λόγια παραπάνω.
Γιατί πού ξέρετε; Όλο εκπλήξεις είναι η ζωή... Και για εμάς, αλλά και για εκείνες...


http://panoramapress.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...