Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Το απόλυτο "μπάχαλο" στην Α1

Με ξένους και έφηβους ο Άρης θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ένταση επικρατεί στην Καβάλα καθώς οι Ελληνες παίκτες που απεργούν είναι συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου με πολιτικά ρούχα και αρνούνται να αποχωρήσουν, παρά τις προσπάθειες της ΚΑΕ που σκοπεύει να κατεβάσει ομάδα με ξένους και εφήβους!
Μέσα στην εβδομάδα φάνηκε ότι...
θα μπορούσε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την απεργία των παικτών, εντούτοις την Παρασκευή ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε τη συνέχιση της απεργίας.
Πριν από τον αγώνα οι παίκτες του Αρη και του Ολυμπιακού συζήτησαν τις προθέσεις της μίας και της άλλης πλευράς. Οι Χαραλαμπίδης, Χατζηβρέττας, Ταπούτος, Βεργίνης, Χρυσικόπουλος, Κουμπούρας, Σλούκας, Σκορδίλης μιλούσαν με τους Παπαλουκά, Σπανούλη και Μπουρούση, ενώ στο γήπεδο βρίσκεται και αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ με επικεφαλής τον Παυλίδη.


Επίσης, ο πρόεδρος του Αρη Γιάννης Δαμιανίδης ενημέρωσε γραπτώς τους παίκτες για το τι προβλέπει ο κανονισμός (σ.σ. μηδενισμός της ομάδας, αφαίρεση βαθμών) σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν στο παιχνίδι.


Στην Καβάλα οι Ελληνες παίκτες που απεργούν είναι συγκεντρωμένοι στο κέντρο του γηπέδου με πολιτικά ρούχα και αρνούνται να αποχωρήσουν, παρά τις προσπάθειες της ΚΑΕ που σκοπεύει να κατεβάσει ομάδα με ξένους και εφήβους!


Στην Καβάλα αναμένεται να βρίσκεται ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, που έχει δώσει εντολή στην αστυνομία να προφυλάξει τον αγώνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Καβάλα θα κατεβάσει την εφηβική ομάδα, μαζί με τους ξένους, ενώ στον Ηλυσιακό δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν...


Με αυτά τα δεδομένα, παραθέτουμε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.


Σάββατο 23/10


17.00: Άρης-Ολυμπιακός (NOVA)


17.00: Καβάλα-Ηλυσιακός


19.00: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (ΕΤ-1)


Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως και περιμένουμε να δούμε τη στάση θα τηρήσουν. Είναι πιθανό πάντως να παίξουν. Αντίθετα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κατέβουν με πολιτικά.


Κυριακή 24/10


16.30: ΑΕΚ-Ικαρος Καλλιθέας (NOVA)


Οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν κανονικά.


17.00: Ηρακλής-Πανελλήνιος


Ο Πανελλήνιος θα ανέβει πλήρης στη Θεσσαλονίκη ενώ οι παίκτες του Ηρακλή δηλώνουν ότι θα απεργήσουν.


17.00: Κολοσσός-Περιστέρι (ΕΤ-1)


Οι παίκτες και των δύο ομάδων αναμένεται να απεργήσουν.


19.00: Πανιώνιος-Μαρούσι


Οι παίκτες και των δύο ομάδων αναμένεται να απεργήσουν.


newsit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...