Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Best of με guest τραγουδιστές ετοιμάζουν οι INXS

Με ενδιαφέρον αναμένεται ο 12ος δίσκος των INXS καθώς θα περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες τους, έχοντας στα φωνητικά διάφορους τραγουδιστές.
Πληροφορίες για το πότε θα είναι έτοιμος ή ποια τραγούδια θα περιλαμβάνει δεν υπάρχουν ωστόσο έγινε γνωστό πως θα συμμετέχουν ο
Rob Thomas, o Pat Monahan των Train, ο Αυστραλός, Dan Sultan καθώς και ο Ben Harper. Ο τελευταίος μάλιστα μαζί με τους INXS ηχογράφησε και το καλοκαίρι κυκλοφόρησε μία διασκευή του Never Tear Us Apart. Άλλωστε είναι κάτι που το έκανε πολύ συχνά σε συναυλίες του, ειδικά στην Αυστραλία.
Ο αυθεντικός τραγουδιστής των INXS, o περίφημος, Michael Hutchence σκοτώθηκε το 1997 σε ηλικία μόλις 37 ετών, πέφτοντας θύμα ενός ακραίου ερωτικού παιχνιδιού με την σύντροφο του, Paula Yates. Λίγες εβδομάδες πριν η μπάντα είχε κυκλοφορήσει τον 10ο δίσκο της με τίτλο, Elegently Wasted. Μία απογοητευτική δουλειά για τα δεδομένα τους.
Παρά τον πρόωρο θάνατο του Hutchence, οι υπόλοιποι INXS δεν τα παράτησαν και το 2005 κυκλοφόρησαν νέο δίσκο έχοντας για τραγουδιστή τον J.D. Fortune. Πως έγινε τραγουδιστής τους; Κερδίζοντας ένα reality που είχε έπαθλο αυτό ακριβώς. Ο 37χρονος Fortune παραμένει ακόμα ο βασικός τραγουδιστής τους στις συναυλίες τους.


www.cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...