Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ημερήσιες Προβλέψεις

e-karma.gr

ΚΡΙΟΣ

Οι δεσμευμένοι πρέπει να θυμάστε σήμερα πως δεν πρέπει στο όνομα της ειλικρίνειας να μιλάτε ωμά και απότομα στον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι ριχτείτε
στο παιχνίδι του έρωτα χωρίς να παρασύρεστε σε υπερβολές και ακρότητες. Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να επιτύχετε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μόνο αν έχετε αυτοπειθαρχία και εγκράτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον Ουρανό, αν δεν προσέξετε τα λόγια σας μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια διάλυση μιας κοντινής σας σχέσης. Καλό θα είναι να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας, χωρίς όμως να παραμελείτε ορισμένους ανθρώπους που σας χρειάζονται. Μην αφήνετε τις ανασφάλειες σας να σας ρίχνουν γιατί απαιτούνται θάρρος και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αντιμετωπίστε τη σημερινή ημέρα από το απόγευμα και μετά σαν μια ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Μείνετε μακριά από το σύντροφο σας γιατί η μέρα σήμερα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με δυσάρεστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα. Οι βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες μόνο προβλήματα μπορεί να σας φέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντί να κατηγορείτε τους άλλους για τα ελαττώματα και τα λάθη τους, είναι προτιμότερο να αναγνωρίσετε και να βελτιώσετε τα δικά σας. Στα επαγγελματικά δραστηριοποιηθείτε και πάρτε διαφόρων ειδών πρωτοβουλίες όσο ακόμη ο Άρης και η Αφροδίτη(αν και ανάδρομη) συνεχίζουν την πορεία τους στον φιλικό για εσάς Σκορπιό. Δεν είστε λίγοι εσείς που βλέπετε κάποια πρόσωπα να σας ανταγωνίζονται έντονα.

ΛΕΩΝ

Με το σημερινό τετράγωνο της Σελήνης με το Δία, αρκετοί από εσάς θα καταλάβετε πως δεν είναι λίγα τα πρόσωπα που δρουν παρασκηνιακά στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας καλεί να μη δώσετε στα ερωτικά σας περισσότερα από όσα παίρνετε. Κάποιες από τις σημερινές σας προσπάθειες θα αποδώσουν σημαντικούς καρπούς, αλλά όχι άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε κάποιες πλευρές ορισμένων κοντινών σας προσώπων, οι οποίες δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να ξεμπλέξετε από μια προβληματική κατάσταση στα επαγγελματικά σας. Εμφανίζονται αναπάντεχα έξοδα, αλλά εμφανίζονται και απρόσμενα έσοδα.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετοί από εσάς θα δείτε σήμερα κάποια από τα επαγγελματικά σας ζητήματα να εξελίσσονται με έναν πιο ομαλό τρόπο και αυτό θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε μια κατάσταση που σας αγχώνει και να ζητήσετε τις συμβουλές του συντρόφου σας, που αυτός με τη σειρά του είναι δίπλα σας και σας στηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σημερινές συνθήκες απαιτούν να κινηθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία και μεθοδικότητα. Με την Αφροδίτη, στο ζώδιο σας σε ανάδρομη πορεία, να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό μπορεί να δεχτείτε διαφόρων ειδών πιέσεις από ορισμένους φίλους ή γνωστούς, ή ακόμη και από τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινηθείτε σήμερα με το τετράγωνο που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σας Δίας με τη Σελήνη από το ζώδιο σας, με γνώμονα τη κοινή λογική στον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να απαλλαγείτε γρήγορα από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν τελευταία. Αν παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα, γι αυτό διατηρήστε το μυαλό σας μέσα στο κεφάλι σας και ορμηνευθείτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε οπωσδήποτε τα όρια σας σε όποιον προσπαθεί να σας επιβάλλει τις απόψεις του και τον τρόπο ζωής του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου τεντώστε τις κεραίες σας γιατί δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί σήμερα κάτι ενδιαφέρον, από εκεί που δεν το περιμένετε. Στα επαγγελματικά σας δεν θα είστε λίγοι εσείς που θα καταφέρετε να βελτιώσετε ορισμένα θέματα που εκκρεμούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν παρασυρθείτε σήμερα σε σπατάλες δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Αναρωτηθείτε μήπως θα πρέπει πια να κάνετε πέρα κάποια πρόσωπα που μόνο προβλήματα σας δημιουργούν και φέρνουν εμπόδια στην επίτευξη των σχεδίων σας. Αφήστε τους συναισθηματισμούς στην άκρη γιατί τα πράγματα άλλα φαίνονται ότι είναι και άλλα στην πραγματικότητα είναι.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλή ημέρα η σημερινή για τους περισσότερους από εσάς, μιας και θα διαπιστώσετε με χαρά πως κάποια κοντινά σας πρόσωπα στέκονται στο πλευρό σας με αγάπη και αφοσίωση. Στα επαγγελματικά σας δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και η ανταμοιβή των προσπαθειών σας είναι πάρα πολύ κοντά.

e-karma.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...