Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Χάπια, τζελ και κρέμα μεγαλώνουν το στήθος χωρίς νυστέρι

Μοιάζει με  θαύμα και είναι πολύ καλό για να είναι αλήθεια! Κι όμως πλουσιότερο μπούστο χωρίς νυστέρι υπόσχεται ένα νέο σκεύασμα που κυκλοφορεί σε χάπια, τζελ και κρέμα και θα κάνει πολλές γυναίκες ευτυχισμένες.
Είναι θέμα  αυτοπεποίθησης για μια γυναίκα
να γεμίζει το ντεκολτέ ενός σέξι φορέματος με το στητό και πλούσιο στήθος της.
Όμως οι περισσότερες φοβούνται το νυστέρι και δεν έχουν τα χρήματα για μια αυξητική επέμβαση στήθους.
Για να μην αναφερθούμε στην επώδυνη ανάρρωση.
Σε αυτές τις γυναίκες το νέο σκεύασμα δίνει τη λύση, καθώς υπόσχεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του στήθους τους κατά δυόμισι εκατοστά.
Για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μια γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιήσει το τζελ για οκτώ εβδομάδες. Για την καλύτερη εφαρμογή πρέπει να απλώνει το προϊόν στο στήθος με κυκλικές κινήσεις. 
Μετά την ολοκλήρωση της «θεραπείας» το στήθος θα είναι εμφανώς πλουσιότερο. Το τζελ υπόσχεται ότι βοηθά επίσης στην ανόρθωση, αλλά και στην ενυδάτωση του ταλαιπωρημένου δέρματος! Το δραστικό συστατικό του τζελ είναι η φυτοστερόλη, η οποία προέρχεται από ασιατικές ρίζες, δεν περιέχει ορμόνες και δρα στο δέρμα και στον λιπώδη ιστό.
Στην Αμερική, όπου κυκλοφορούν ήδη, τα πρωτοποριακά αυτά προιόντα φέρονται να τα χρησιμοποιούν πολλές διάσημες κυρίες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.onlybreastenlargement.com και ενημερωθείτε. Οι τιμές είναι απόλυτα λογικές και ξεκινούν από τα 16.99 δολάρια.

toblogtonkirion.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...