Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Το έπιασε η κάμερα

Βίντεο 40 λεπτών με UFO ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ένας Κινέζος επιστήμονας. Το ερασιτεχνικό βίντεο το τράβηξε με τι βοήθεια της φωτογραφικής του κάμερας.
Το περιστατικό συνέβη...
κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης ήλιου στις 22 του περασμένου Ιουλίου.
Οι επιστήμονες του παρατηρητηρίου "Purple Mountain" στη Νανίνφκ φέρονται να έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη του 40λεπτου βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένα UFO. Τονίζουν ότι τους επόμενους 12 μήνες θα μελετήσουν το υλικό πριν καταλήξουν σε κάποια συμπεράσματα.
Ο διευθυντής του παρατηρητηρίου, Ζι Χάι Σένγκ , είπε sina.com ότι "οι επιστήμονες δεν μπορούν να κάνουν εικασίες σχετικά με τη φύση αυτού του ιπτάμενου αντικειμένου που βιντεοσκοπήθηκε" και πρόσθεσε "Το παρατηρητήριο Purple Mountain και η Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, δήλωσε ότι κατά τη ολική έκλειψη ηλίου της 22ας Ιουλίου παρατηρήθηκε ένα άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο".
Μόλις χθες αρχές του αεροδρομίου της πόλης Μπουτί, στην περιοχή της κινεζικής Μογγολίας, αποφάσισαν τη διακοπή της λειτουργίας του λόγω της παρουσίας "άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων", σύμφωνα με το πρακτορείο ΑΝΙ.





News247
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...