Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Κίνημα ανυπακοής αστυνομικών που βλέπουν τον Αντίχριστο στις νέες ταυτότητες

Η είδηση προκαλεί σοκ: Αστυνομικοί αρνούνται να παραλάβουν τις νέες ταυτότητες του σώματος, που άρχισαν να διανέμονται από τις αρχές του χρόνου, επειδή πιστεύουν ότι έχουν ενταγμένα μικροτσίπ με χαρακτηριστικά του Αντίχριστου. Πρόκειται για ταυτότητες ίδιες με την κάρτα του πολίτη, που σχεδιάζεται...
να δοθεί σε όλους τους Έλληνες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μακεδονία”, ήδη έξι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα διατύπωσαν την άρνησή τους και οι περισσότεροι απ’ αυτούς οδηγούνται στα πειθαρχικά με το ερώτημα της απόταξης για “άρνηση εκτέλεσης εντολής”. Ωστόσο επιφυλάξεις για “απόρρητα στοιχεία” που περιλαμβάνει η κάρτα εκφράστηκαν από αρκετές συνδικαλιστικές ενώσεις αστυνομικών. “Πιστεύω ότι έχει στοιχεία που παραπέμπουν στον Αντίχριστο, αλλιώς δεν θα διακινδύνευα τη δουλειά μου”, υποστήριξε αστυφύλακας από τη Θεσσαλονίκη που αρνήθηκε να παραλάβει τη νέα ταυτότητα.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ: Η άρνηση των συγκεκριμένων αστυνομικών να παραλάβουν τις νέες ταυτότητές τους, που είναι σε μορφή πιστωτικής κάρτας χωρίς μικροτσίπ αλλά με μη ορατά σημεία και αποτύπωση κωδικών, έχει προκαλέσει την αντίδραση εκκλησιαστικών οργανώσεων, ακόμη και μητροπολιτών, που στέκονται στο πλευρό τους.


http://www.zoomnews.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...