Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

«Ρεκόρ» κλοπής… καλωδίων του ΟΣΕ από Πακιστανούς!

Το δικό της… ρεκόρ έκανε μια τριμελής σπείρα Πακιστανών στο «άθλημα» της κλοπής καλωδίων από το εναέριο δίκτυο ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ στην Χαιρώνεια της Βοιωτίας! Μέσα στον Σεπτέμβριο είχαν κόψει συνολικά καλώδια μήκους… επτά χιλιομέτρων και 300 μέτρων, προκαλώντας στο σιδηροδρομικό δίκτυο ζημιά ύψους 350.000 ευρώ!
Μάλιστα, ο
43χρονος «εγκέφαλος» της σπείρας είχε φροντίσει να καλύψει τα ίχνη του, δηλώνοντας την εξαφάνιση του αυτοκινήτου του το μεσημέρι της Τετάρτης. Η δήλωση αποδείχθηκε «μαϊμού», καθώς το ίδιο αυτοκίνητο βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο σύλληψης των δραστών με το πορτ μπαγκάζ φορτωμένο με καλώδια από το σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής!
Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν γύρω από την σιδηροδρομική γραμμή εντόπισαν αρχικά τους δύο συνεργούς του 22 και 24 χρόνων και τους έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Όταν διαπίστωσαν ότι είχαν κόψει εναέρια καλώδια, τους συνέλαβαν και εκείνοι αποκάλυψαν τον αρχηγό τους που εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση. Οι δράστες κρατούνται στο τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων, κλοπή, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...