Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Δεν πληρώνουν ΔΕΗ και τηλέφωνο

Ακόμη και τα βασικά αδυνατούμε πλέον να ξεπληρώσουμε. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τη ΔΕΗ και τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών το ποσοστό καθυστερήσεων για το ρεύμα φτάνει στο 12% και οι καθυστερήσεις σε τηλέφωνο – ίντερνετ μαζί με τις διακοπές συνδέσεων στο 25%.
Αυτό ωστόσο που κάνει...
εντύπωση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ είναι ότι η διοίκηση του ΟΤΕ έχει αρχίσει να στέλνει εξώδικα όπως οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για καθυστερούμενες οφειλές μόλις 73 ευρώ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Έλληνες έχουν μειώσει τους λογαριασμούς του τηλεφώνου σε ποσοστό 20% και από την άλλη αυξάνονται εκείνοι που δεν έχουν να πληρώσουν το λογαριασμό τους. Ο αριθμός των απλήρωτων λογαριασμών έχει αυξηθεί φέτος κατά 20% σε σχέση με το 2009, ενώ παρατηρείται και το φαινόμενο πολλά νοικοκυριά να κόβουν το σταθερό και να χρησιμοποιούν μόνο το κινητό. Σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο αυτό κάνει σήμερα το 19% των Ελλήνων.
Και εκεί βέβαια, οι καταναλωτές στρέφονται πλέον προς τα καρτοκινητά που δεν έχουν πάγιο, για να ελέγχουν καλύτερα τι πληρώνουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...