Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πρώτο ντέρμπι το ΠΑΟΚ-Άρης

Είναι από τις αναμετρήσεις που πραγματικά περιμένεις για να ζήσεις... Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League, ευχόμαστε να είναι ανάλογη της αίγλης και της ιστορίας πόυ κρύβει μέσα του ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ εναντίον Άρη. Στις 20:30 (NS1) στην Τούμπα φιλοξενείται το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της
5ης αγωνιστικής.
Δυο «μονομάχοι» με διαφορετικά κίνητρα, ίδιο στόχο με τη διαφορά ότι σήμερα ο γηπεδούχος «Δικέφαλος» έχει ένα «+» παραπάνω.Τη δύναμη που του δίνει η έδρα του, ειδικά όταν στην άλλη άκρη του γηπέδου βρίσκεται ο... αιώνιος αντίπαλός του. Πλεονέκτημα που σίγουρα ισοσκελίζεται από τις απουσίες τριών βασικών ποδοσφαιριστών για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, των Λίνο, Μπουσαΐντι και Κοντρέρας. Στην άλλη πλευρά, ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ... μαθημένος πλέον από το τί σημαίνει Τούμπα έχει δώσει σύνθημα νίκης και θα στερηθεί μόνο των υπηρεσιών του Φατί.
Κατά τ' άλλα, το σημερινό δεύτερο «πιάτο» της 5ης αγωνιστικής μοιάζει ιδιαίτερα δελεαστικό. Το θέαμα ξεκινά στις 16:00 (NS2) όπου κοντράρονται δύο από τις μεγαλύτερες, ως τώρα εκπλήξεις του πρωταθλήματος, με την Κέρκυρα να υποδέχεται τον Ηρακλή. Ακολουθούν τρεις αναμετρήσεις με ιδιαίτερο βάρος.Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ (18:15-NS3) χωρίς τον Μπάγεβιτς μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο της κάνει νέα αρχή και θέλει να είναι καλή απέναντι στην Ξάνθη.
Την ίδια ώρα (NS2) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να μην μείνει από πολύ νωρίς πίσω από τον Ολυμπιακό, μετά και το θετικό αποτέλεσμα των ερυθρόλευκων στο χθεσινό ματς. Τέλος, μόνο οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο και για τον Πανσερραϊκό που παραμένει στο «0» μετά από τέσσερις αγωνιστικές και υποδέχεται (NS4) τη Λάρισα που επίσης μετρά τρία ματς χωρίς νίκη.


www.sportnooz.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...