Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στην εντατική ο Γιάννης Δαλιανίδης

Άρον άρον μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του «Ερρίκος Ντυνάν»ο σκηνοθέτης και σεναριογράφο Γιάννης Δαλιανίδης.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή και ο μετρ των αγαπημένων μιούζικαλ και ταινιών περνάει δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο Γιάννης Δαλιανίδης μεταφέρθηκε την περασμένη Τετάρτη στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» με πεσμένο αιματοκρίτη και νεφρική ανεπάρκεια.

Έγινε αμέσως εισαγωγή και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι πρέπει να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην καρδιολογική κλινική, όμως την Παρασκευή το απόγευμα κι ενώ η κατάσταση του δεν είχε παρουσιάσει βελτίωση
με επιθυμία των δικών του ανθρώπων -ήρθαν σε επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό του, ο οποίος εργάζεται στο «Ερρίκος Ντυνάν»-, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Espresso» οι γιατροί που τον παρακολουθούν δηλώνουν αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι ο κ. Δαλιανίδης γρήγορα θα πάρει εξιτήριο.
Στο πλευρό του βρίσκεται η οικονόμος του Δώρα, που δεν έφυγε καθόλου από τον προθάλαμο της Εντατικής, ενώ η επιστήθια φίλη του Μάρθα Καραγιάννη τον επισκέφτηκε το Σάββατο το πρωί.

Να σημειώσουμε ότι και πριν από ένα χρόνο ο Γιάννης Δαλιανίδης ( που έχει γεννηθεί το 1931 και είναι 79 ετών)νοσηλεύτηκε με ανάλογο πρόβλημα υγείας, αλλά γρήγορα το ξεπέρασε κι έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά και στο νέο σενάριο ταινίας που έχει στα σκαριά.

Του ευχόμαστε γρήγορα περαστικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...