Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νιόπλιας: «Έχουμε αβαντάζ τώρα»

Ο Νίκος Νιόπλιας, στάθηκε στη σημασία της επικράτησης του Παναθηναϊκού σε βάρος του Ολυμπιακού.
Ο Έλληνας τεχνικός, υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου, πως είναι μια πολύ σημαντική νίκη, όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για το ψυχολογικό κομμάτι.
«Τώρα έχουμε...
προβάδισμα», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Ήταν μια εξαιρετικά σημαντική νίκη, αν κοιτάξουμε τα άλλα ματς που δεν μπορούσαμε να έχουμε την απόδοση που πρέπει, ενώ τώρα κερδίσαμε τον Ολυμπιακό με ανατροπή. Πέρα από τους βαθμούς η νίκη έχει μεγάλη σημασία», είπε αρχικά ο Ελληνας τεχνικός του «τριφυλλιού».


Οσον αφορά το τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια: «Θέλαμε να διορθώσουμε τον τρόπο ανάπτυξης και τις αποστάσεις, ενώ κάναμε δύο αλλαγές. Βάλαμε τον Λάζαρο να παίζει πίσω από τον Σισέ, αφού μέχρι εκείνο το σημείο παίζαμε παράλληλο ποδόσφαιρο, έπρεπε να γίνουμε πιο επιθετικοί», ενώ για την αλλαγή εικόνα στην επανάληψη: «ξαφνικά είδα μία άλλη ομάδα».


Για τον εαυτό του πρόσθεσε: «Δεν προλαβαίνω να χαρώ, υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη συνέχεια, αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο».


Ο Νιόπλιας συνέχισε: «Εχουμε προβάδισμα στον ψυχολογικό τομέα, αφού βγάλαμε τα δύσκολα ματς και τώρα γυρίζουν οι τραυματίες. Εχουμε καλή ομάδα και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη».


Ενώ κατέληξε: «Δεν έχω πίεση και άγχος, με όλα αυτά που είχαν γίνει, δεν πετάω στα σύννεφα. Ξέρω ότι το πάνω μπορεί να γίνει πολύ εύκολα κάτω, μου αρέσει όμως πολύ αυτό που κάνω. Με πέταξαν στα βαθιά και πρέπει να κολυμπήσω. Το πέναλτι ήρθε σε μία στιγμή που ήταν δύσκολα τα πράγματα».


woop.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...