Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Του άνοιξαν τα μάτια

Μόλις μετά βίας η 12 μηνών Μόλυ μπορούσε να ανοίξει να ματάκια της και να αντικρίσει τον κόσμο αφού πάσχει από μια ιδιαιτέρως επίπονη ασθένεια και εάν δεν εγχειριζόταν θα έμενε τυφλή.
Το γλυκύτατο Σαρ πέι πάσχει από εντρόπιο μια γενετική ασθένεια είναι που προκαλεί...
τη συστροφή του βλεφάρου προς τα μέσα και η μόνη δίοδος είναι η χειρουργική αποκατάσταση.
Έτσι η Μόλυ υποβλήθηκε σε ολικό λίφτινγκ για να της κάνω το δέρμα λείο και να φύγουν από μπροστά της οι ζάρες που την δυσκόλευαν αφάνταστα και θα την οδηγούσαν στην τύφλωση.
Η Λουίζ Γουόλς, ιδιοκτήτρια της Μόλυ από το Έσσεξ αναφέρει όταν όταν την πρωτοπήρε σπίτι κοιμόταν συνέχεια καθώς πονούσε αφάνταστα.
"Τώρα είναι χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια λέει η ίδια προσθέτοντας ότι τρέχει πέρα δώθε γνωρίζοντας τον κόσμο γύρω της" δηλώνει η Γουόλς.
Όπως υποστηρίζει και ο γιατρός της Μόλυ, Ρίτσαρντ Μαρκς "Αυτό που έκανα στην ουσία είναι ένα ολικό λίφτινγκ. Αφαίρεσα το περιττό δέρμα και τσίτωσα το υπόλοιπο δέρμα πίσω από το κεφάλι της".
Τονίζει δε ότι αν και φαίνεται περίεργο ήταν άκρως απαραίτητο για τη Μόλυ αλλιώς θα έχανε για πάντα την όρασή της.
Η Γουόλς αγόρασε τη Μόλυ για 500 λίρες από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της, τους οποίους και θα μηνύσει καθώς της απέκρυψαν το πρόβλημα.
"Δεν είναι το θέμα τα χρήματα που έχω ξοδέψει στους γιατρούς αλλά το γεγονός ότι δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου" λέει χαρακτηριστικά.


http://www.spyrostagas.eu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...