Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Homer Music Festival στη Χίο

Για πρώτη φορά στην Χίο διοργανώνεται ένα τριήμερο μουσικό Φεστιβάλ, από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου, με συγκροτήματα και ντόπιους DJ. 

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα δώσουν το δυναμικό παρών στο Φεστιβάλ είναι οι: CHRISTOPHER FAFA, MAD & KIS , DYNAMIKE , CHRITIS.M , STERGIOS , MRTONINIO ,LOREN , DA LUKA και SINIOR CLIFF αλλά και DJs και παραγωγούς αναγνωρισμένους στην Παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή όπως οι... Max Million με κυκλοφορίες στην μεγαλύτερη ambient εταιρεία του Πλανήτη την Ultimae Records, οι Feel που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το debut album τους τον Σεπτέβριο στην Βελγική Ganga Tree, ο Fishimself γνωστός από την κυκλοφορία compilation στην Ultimae Records με τον τίτλο Ambrosia αλλά και από την έκδοση του περιοδικού Freeze και το δισκοπωλείο IT Records στο κέντρο των Αθηνών και ακόμα ακόμα ο Junior x που αφού εντυπωσίασε στα dancefloor στο Φεστιβάλ Tree of Life επιστρέφει μετά από χρόνια στην πατρίδα του, γνωστός σε όλους στην Χίο σαν ένας από τους πρώτους DJs που έμαθαν στον κόσμο την ηλεκτρονική μουσική!

Ένα τριήμερο στο οποίο το κοινό της Χίου, και όχι μόνο, θα μπορέσει να ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στην απίστευτη ομορφιά που θα τους χαρίσει το Ιερό νησί του Ομήρου. Πρόκειται για ένα νησί με πλούσια ιστορία, αλλά και πολιτιστική κληρονομιά την οποία έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε και να την προβάλλουμε στη σύγχρονη εποχή που ζούμε! 

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ και για τις 3 μέρες. Περιλαμβάνει είσοδο στο Φεστιβάλ αλλά και θέση Camping για όσους θέλουν να μείνουν μέσα στο Φεστιβάλ.

Inside the fest: Local food kiosks, Other Merchanidise, Full cheap Bar .

Infos for the fest: 6946001686 kostas, 6934217218 thomas, 6946847647 antonis
Links : http://www.facebook.com/events/390669890993613/, http://www.facebook.com/groups/403985396317529/.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...