Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Jack Sparrow σε Δημοτικό σχολείο!

Όταν καταστρώνεις σχέδιο...ανταρσίας, εναντίον των δασκάλων σου, τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε τη βοήθεια του πιο διάσημου πειρατή του Hollywood!
Έτσι πρέπει να σκέφτηκε και η 9χρονη Beatrice Delap, η οποία πηγαίνει στο Δημοτικό σχολείο Meridian στο Greenwich κοντά στο Λονδίνο, και ζήτησε τη βοήθεια του
θρυλικού καπετάνιου Jack Sparrow, σταρ των ταινιών ''Οι Πειρατές της Καραϊβικής''.
Η βοήθεια όντως έφτασε, στη μορφή του...Johnny Depp, του ηθοποιού που υποδύεται τον Sparrow, καθώς τα γυρίσματα της 4ης ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής, διεξάγονται στο παρακείμενο, Old Royal Naval College.
Η μικρή μαθήτρια έγραψε ένα γράμμα στον ''πειρατή'', στο οποίο του εξηγούσε ότι αύτη και οι συμμαθητές της, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επικείμενη ανταρσία τους εναντίον των δασκάλων τους και ότι θα το εκτιμούσαν αφάνταστα αν μπορούσε να έρθει και να τους βοηθήσει.
Η Beatrice εξήγησε, ότι η ιδέα να γράψει και να στείλει το γράμμα, της ήρθε όταν αυτή και μια φίλη της, επισκέφτηκαν το κινηματογραφικό πλατό.
Επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον χιούμορ του, καθώς και τον απίστευτο χαρακτήρα του, ο δημοφιλής ηθοποιός, κατέφτασε στο σχολείο, ντυμένος σαν τον πειρατή JackSparrow, έβγαλε το γράμμα από την τσέπη του και δήλωσε ότι θα το κορνιζάρει!
Κατόπιν, φώναξε την Beatrice και της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά.
Φυσικά η εμφάνιση του Depp, δημιούργησε κλίμα ενθουσιασμού ενώ τον ηθοποιό τον υποδέχτηκαν οι μικροί μαθητές με χαρούμενες κραυγές επιδοκιμασίας.
Πολύτιμες συμβουλές, χάρισε δε, ο μάχιμος ''πειρατής'' στους επίδοξους λιλιπούτειους ''συναδέλφους'' του, λέγοντας ότι ''εμείς, οι πειρατές θα κατακτούσαμε το σχολείο και θα τρώγαμε μόνο γλυκά αλλά έτσι τα δόντια μας θα χαλούσαν και θα έπεφταν''.
Ακόμα συμβούλεψε πως ''καλύτερα να μην επαναστατήσετε εναντίον των δασκάλων σας , γιατί υπάρχει αστυνομία έξω από το σχολείο, και μπορεί να έχετε μπλεξίματα.''
Φυσικά, ήταν μια μέρα, που όλοι οι μαθητές, καθώς επίσης και το προσωπικό του σχολείου, θα τη θυμούνται για πολύ καιρό!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...