Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ζώδια ...30 Νοεμβρίου

30 Νοεμβρίου 2010


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή είναι μια ημέρα απελευθέρωσης, περιπέτειας και δημιουργικότητας επάνω σε καινούργια πράγματα. Ένα νέο κύμα αισιοδοξίας σας παρασύρει στο να ασχοληθείτε με μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα στην οποία πιστεύετε πάρα πολύ. Εάν έχετε αποφασίσει να...
αλλάξετε ορισμένα πράγματα στη ζωή σας σήμερα ίσως είναι η καταλληλότερη ημέρα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ο ενθουσιασμός και η έμπνευσή σας πολύ ψηλά, κάτι που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να κάνετε τις επιλογές σας. Ακόμα, αυτή την ημέρα μπορείτε να ρισκάρετε ορισμένα πράγματα και να γίνετε ασυμβίβαστοι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Συναισθηματικός αυτοέλεγχος και αισθήματα μοναξιάς ή περιορισμού χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα της ζωής σας. Ίσως πιο ψυχροί με τους φίλους σας, τα αγαπητά σας πρόσωπα ή και τον σύντροφο της ζωής σας. Πολλά πράγματα στη ζωή σας και ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα θα αρχίσουν να παίρνουν μια δυσάρεστη μορφή ή εξέλιξη. Αρκετά αυστηροί και κριτικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Πολύ καλή ημέρα για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο στην καριέρα σας ή την προσωπική σας ζωή. Αν δεν έχετε παιδιά και αν η ηλικία σας το επιτρέπει σήμερα η πιθανότητα να αποκτήσετε είναι πολύ μεγάλη. Ακόμα θα υπάρξει μεγάλη εύνοια σε θέματα αισθηματικά ή σπουδών. Ένα ταξίδι το οποίο από καιρό σχεδιάζατε είναι πιθανό να εκπληρωθεί σήμερα.


ΙΧΘΥΕΣ


Η επιθυμία σας να κάνετε μια καινούργια αρχή, να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε εντελώς μόνοι θα γίνει πολύ έντονη σήμερα. Η φυσική σας ενέργεια, η θέληση και το κουράγιο εντείνονται. Αν δεν κατευθύνετε την άφθονη ενέργειά σας σε θετική δράση ή σκληρή δουλειά τότε ατυχήματα, θυμός και εριστικότητα είναι πολύ πιθανά αυτές τις ημέρες.


ΚΡΙΟΣ


Σήμερα είναι εύκολο να εδραιώσετε σχέσεις και επαφές αμοιβαίας υποστήριξης και συμπάθειας. Δοκιμάζετε συναισθήματα ευημερίας, έχετε αρμονία μέσα σας και με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αλλαγές την ημέρα αυτή η "τύχη" φαίνεται πως παίρνει το μέρος σας. Η υποστήριξη από φίλους ή συγγενείς φαίνεται πως θα αποβεί πιο χρήσιμη και αποδοτική απ" ότι αρχικά πιστεύατε.


ΤΑΥΡΟΣ


Η υγεία σας και η ζωτικότητά σας είναι καλές σήμερα, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είστε φιλόδοξοι, απολαμβάνετε τον αθλητισμό και τα σπορ πολύ σήμερα. Μπορεί να δοκιμάσετε κάποιο καινούργιο σπορ ή αθλητικό παιχνίδι, είστε ενεργητικοί και αισιόδοξοι χωρίς να είστε πολύ ανυπόμονοι. Όλα εξελίσσονται ομαλά σήμερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Αυτή τη στιγμή περνάτε μια ελκυστική, γοητευτική και φιλόστοργη ημέρα που σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε κάποιους καινούργιους φίλους ή ακόμα και θαυμαστές. Θα κάνετε άριστη, πρώτη εντύπωση στους άλλους σήμερα. Είναι πιθανό να αλλάξετε το στιλ του ντυσίματός ή της προσωπικής σας εμφάνισης αυτή την ημέρα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αυτή μπορεί να είναι μια κενή ή μπλεγμένη χρονική ημέρα κατά την οποία δεν θα ξέρετε τι κάνετε, τι αισθάνεστε ή το τι είστε ικανοί να κάνετε. Σε κάποιο επίπεδο θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τις φυσικές σας ανάγκες και να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες ενέργειας. Η φαντασίας σας "τρέχει" με γρήγορο ρυθμό παρασύροντάς σας σε ανεξέλεγκτες πράξεις ή ενέργειες κάτι που με άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, σύντροφο, συνεργάτη ή κάποιον που εκτιμάτε ιδιαίτερα δεν θα είναι καλές ή θα βρεθούν μέσα σε αδιέξοδο. Αντίστροφα αν η ενασχόλησή σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με κάτι καλλιτεχνικό φαίνεται πως αυτή η ημέρα σας ευνοεί ιδιαίτερα.


ΛΕΩΝ


Αισθάνεστε λίγο επιθετικοί και παρορμητικοί και ίσως ενεργήσετε σήμερα αυθόρμητα και νιώσετε αργότερα άσχημα γι"αυτό. Οι συναισθηματικές εκρήξεις είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Ισως προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας γυρνώντας την πλάτη σας σ" αυτά (π.χ. παραίτηση από τη δουλειά, διαζύγιο κλπ), χωρίς να προσπαθήσετε πρώτα να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις τρίτων. Από την άλλη πλευρά αυτή η αστρολογική επιρροή ίσως σας βοηθήσει να ξεφύγετε τελικά από το τέλμα που βρίσκεστε. Όπως και να"χει το πράγμα, προσέξτε να μην το βάλετε στα πόδια πριν προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας ή τουλάχιστον γνωρίστε τις συνέπειες που πιθανό να αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας νιώθετε έντονα την επιθυμία να αναζητήσετε ή να κατορθώσετε κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι πράγματι μια ημέρα των καλών ευκαιριών. Υπάρχει όμως η τάση να καταφεύγετε σε μη πραγματοποιήσιμες ελπίδες, να υπερβάλετε τις πιθανότητες και να σας λείπει η αίσθηση της πραγματικότητας.


ΖΥΓΟΣ


Η καθημερινή σας ρουτίνα και οι προσωπικές σας συνήθειες είναι αρκετά θετικές και παραγωγικές σήμερα. Είστε ικανοί να κρατήσετε μια τάξη μέσα και έξω από το σπίτι σας και η επιθυμία σας για μικρο-αλλαγές θα συνοδεύεται από επιτυχία. Στην δουλειά σας ή ενασχόλησή σας σήμερα, φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια θετικά αποτελέσματα τα οποία οφείλονται στις προσπάθειές σας των τελευταίο καιρό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Είναι πολύ καλή ημέρα για να ταξιδέψετε, να επισκεφθείτε καινούργιους τόπους και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Ακόμα μπορεί να ακούσετε ή συζητήσετε κάτι το οποίο θα αλλάξει πολλά πράγματα στις απόψεις σας για την ζωή και ορισμένους ανθρώπους. Δεν πρέπει να συγκρατείτε τις αποφάσεις σας ή να λαμβάνετε τις "μετρητοίς" τις απόψεις των άλλων αν δεν τις καλοεξετάσετε πρώτα. Ούτε όμως και να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Οι ιδέες και η επικοινωνία σας θα τρέχει πολύ γρήγορα σε σας σήμερα, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους όταν χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

www.forthnet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...